2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634609 بازدید | 183348 پست
همییین من همیشه رو بازیگرا و فوتبالیست ها و خواننده ها کراش بودم ی دفعه روری ادم حقیقی کراش زدم این ...

🤣🤣🤣پس بخاطر پولش میشد رفت کره هعیییییی

تو هم خیلی باحالی🙂🫂

آرمی های نی نی سایت جاتون تو قلبمه😎💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیییی ماهم یه روز عاشق بودیم اما ریده شد تو کل زندگیمون دیگع عشقی هم نموند🥺

عاشق کی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دراز کشیدممم

راحت باش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عاشق من😂😈

آورین 

عاشق کی 

ی عوضی ب تمام معنا😏😏

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

اهم اهم  

قضیه عشقی برا منم اینههه

عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چشم خواهر میبینمت

و ماه پیش عروسیش بود    

و من موندمو دل شکستم  

💜 BTS ⟭⟬💜      💜 ☁ᵃʳᵐʸ☁ᵇᵗˢ☁️💜♡
ی عوضی ب تمام معنا😏😏

کی

اهم اهم     قضیه عشقی برا منم اینههه عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چ ...

کاش مال منم نهایتش این بود 😭

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
اهم اهم     قضیه عشقی برا منم اینههه عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چ ...

اخی عزیزم

هر چی ریخته پسر 😂

من وسرداییم ازم سه سال کوچکتره اینسری حس کردم روم کراش داره ولی مطمئن نبودم

شما کمک کنید پسری ک رومون کراش داره چ رفتارهایی داره؟😂😂

💜army💜
2810