2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636309 بازدید | 183779 پست

حال هچ

آرمی های عزیز

ی راهنمایی

ی رقص از bts دیدم تو اینستا

عاشق آهنگ شون شدم

ولی اسم آهنگ پیدا نمیکنم

ی نفر ی دست راهنمایی ب سمت ما دراز کنع

تنکس

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...

🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا ور دلتم چن روزه ندیدمت😕

تقصیر خودت بودد 

تو اون تاپیکه با اون زنه گرم گرفتی 😒 منم انداختمت بیرون خونه😒🔪

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چخبر است اینجا فلزندم

هیچ خبری

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تقصیر خودت بودد  تو اون تاپیکه با اون زنه گرم گرفتی 😒 منم انداختمت بیرون خونه😒🔪

کدوم تاپیک😐

کدوم زنه😐

حال خودت نصف با سایت گرمیا😐😂

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
حال هچ آرمی های عزیز ی راهنمایی ی رقص از bts دیدم تو اینستا عاشق آهنگ شون شدم ولی اسم آهنگ پیدا ...

دست یاری*

هیچ خبری

خبه  

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
حال هچ آرمی های عزیز ی راهنمایی ی رقص از bts دیدم تو اینستا عاشق آهنگ شون شدم ولی اسم آهنگ پیدا ...

عزیزم با برنامه beatfind میتونی پیداش کنی

اهنگو بذار پخش شه واسه برنامه اسم اهنگ میاد

من عاشقتمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...

مننم ادامه میدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
دست یاری*

خاب😑

🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜🫂💜 ...

😭😭😭😭

عزیزم با برنامه beatfind میتونی پیداش کنی اهنگو بذار پخش شه واسه برنامه اسم اهنگ میاد

مرسی جانم💙🎇

عزیزم با برنامه beatfind میتونی پیداش کنی اهنگو بذار پخش شه واسه برنامه اسم اهنگ میاد

خداییش سوال منم بود مرسی از راهنمایت

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
مننم ادامه میدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...

دست شما درد نکنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

کدوم تاپیک😐 کدوم زنه😐 حال خودت نصف با سایت گرمیا😐😂

انکار نکنااا 😒🔪 

همون زنه 

من زنم تو شوهرمی روت غیرت دارم😒🔪