2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636237 بازدید | 183768 پست
زندگی خیلی چیزا به ما بدهکاره درسته حتی برای خوشبختی هم باید بدبختی کشید ولی ارزششو داره ارزش هدفامو ...

البته؛ قطعا ارزششو داره

بهشون میرسیم  

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم شناسایی بشم؟!یکم زیادی صادق بودم اینجا بیا تو خصوصی بهت بگمالبته اول خودت حدس بزناینطوری باح ...

باشهه درخواست بده.. 

اوممم پناه؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

از چ نظر؟😔😂چ‌ بچه حرف گوش کنی ، جون ک😌

از همه نظر استاد ما نایسه🤤😂😍

اوففف بم پس... :) 🥺

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

اینجوری ک تو حمله کردی گفتم ی پا و ی دستم ب قاف رف😔💔

دلم سوخت اصن واست گوگولی😔💔💜

چقدر قلب بنفش قشنگههههه

داری منو مغرور و خود شیفته می‌کنی یاااا😔💔جووونننن بتتتتت

پس بزا ترمز رو بکشم هوم؟ 😔💔💜

ی ادم کمتر، بهتر🥱ن بابا چیزی نشده کههه، مگ بار اولشه؟؟ یکم اوکی نبود دیگ، خوبه الان نگران نباشششن ب ...

دنیا به فرشته های بدون بالی مث تو نیاز داره آیدا شی)🩵

نه نمیدونم 

نمیتونم اصلا کاش بودم

آخه روحی که ایشالا چیزیش نشده 

ولی همش خواب آلوده سردردم ک داشته 

شاید کم خون نکنه ویتامین دی بدنش کمه 

وای اگه چیز بدتری باشه چی 

بخدا بایدددد مجبورش کنم آزمایش خون بده

♡...We shine together