2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636246 بازدید | 183771 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وییی🥺😭، ینی تونستم ؟😭😂 ، تا اینجا فقد تهیونگ و میشناسم و انگاری قابل تشخیصه برام،

خیلیم عالی کم کم بهتر میشی

کنسرت آهنگاشونو ببین

موزیک ویدیو کنسرتاشونم همینطور

♡...We shine together
ولی نمیزارم یادت بره آدم یه بار میشه عاشق بشه....

من میگم نمیشناسمش، توهم نگو چرا موی بچش فره..!

(حقیقتا این بخش و نیمتونم هضم کنم، ینی چی آخه🥲😐💔)

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

من میگم نمیشناسمش، توهم نگو چرا موی بچش فره..!(حقیقتا این بخش و نیمتونم هضم کنم، ینی چی آخه🥲😐💔)

خیلیا سر این تیکه چقدر به شروین هیت دادن چقدر بهش توهین کردن 

ولی حقیقتا اون سالی که این آهنگو خوند 

یه چیزی خیلی مد شده بود یه مطلب یا ضرب المثل روسی که میگفت اگه دو نفر به هم نرسن ولی عاشق هم باشن چهره ی بچشون شبیه معشوقشون میشه شاید شروین بر این اساس اینو گفت

موهای شروینم فرفریه 🥲

شاید منظور شروین این بوده شایدم همون چیز منحرفی که اولین بار وقتی گوش دادم فکر کردم😂

♡...We shine together
خیلیا سر این تیکه چقدر به شروین هیت دادن چقدر بهش توهین کردن ولی حقیقتا اون سالی که این آهنگو خوند ی ...

اهاااا ممکنه 

وای خدا منو ببخشه😭😂، ولی بخدا من اصن فکر بد نکردم، همش ب این قسمت می‌رسید کنجکاو میشدم ک منظورش چیه، درسته فکر بدی ب سرم می اومد ولی هیچ وقت منظورش و اینجوری برداشت نکردم چون قطعا اینجوری نبود🥲💔

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

اهاااا ممکنه وای خدا منو ببخشه😭😂، ولی بخدا من اصن فکر بد نکردم، همش ب این قسمت می‌رسید کنجکاو میشد ...

جهنم میبینمت لیدی😂

چقدر این بچه دوست داشتنیه 

شروین خرو میگم🥲😂

♡...We shine together