2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
سخته برام اینو بگم دت دت...ولی جدا میترسم...از اینکه بقیه رو به خودم امیدوار کردم شرمنده ام...میترسم ...

عزیزم من هنوزم به یادتم و همش به فکرتم 

معلومه که میتونی بایدم بتونی🥲

تو هیچ وقت شرمنده نمیشی 

♡...We shine together
آره یه پسر کوچیک داشت🥲وای دیروز نبودی دعوای هیترا و بچه هارو تو سایت😂

ای جان

جدی؟ 😂چی شده بود؟ بازم هیتر هست اینجا

داشتم پیامای ذخیرمو میخوندم یه پیام دیدم که برای یه هیتر نوشته بودم داشتم متقاعدش میکردم😂😂😂😭واسا بزارم برات

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یه پسر کوچیک داشت🥲وای دیروز نبودی دعوای هیترا و بچه هارو تو سایت😂

باورم نمیشه اینو من نوشتم😂😂😭

واقعا الان فکر میکنید این منبعتون معتربره؟

درست کردن این چیزا خیلی راحته..همون طور که درباره خیلی از حقیقت های دنیا شبهه درست میشه
مشکل شما اینه که تاحالا حتی یه بار هم درباره خود بی تی اس اطلاعات نداشتین
من خودم قبل اینکه ارمی بشم خیلی از این خبر ها و میخوندم شاید بیشتر از شما
ولی وقتی معنی اولین اهنگشونو دیدم واقعا انرژی مثبتی گرفتم کاملا با چیزی که میگفتن متفاوت بود اینکه معانی اهنگاشون فلانه بسانه
بار ها شده فیلم های شکر گذاریشونو دیدم... که قبلا درباره شیطان پرستیشون شنیده بودم و باور داشتم در صورتی که هیچ کدوم از منابعشون واقعی نبود یه سری عکس از موزیک ویدیو بیرون میاوردن که دلیل بر شیطان پرستی و این اراجیف میکردن..در صورتی که هر کدوم از این حرکات در  فرهنگ کره یه نمادی داشت
تا قبل اینکه تو سایت بیام این عقیده و داشتم که طرفدارای بی تی اس پایین 14 سالن و تو این سایت کلی ادم دیدم که با سن بالاشون طرفدار بودن
تا قبل اینکه این گروهو بشناسم فکر میکردم فقط برای در امدشون و نمیدونم پوله این ادا ها و در میارن
ولی وقتی منابع معتبر و دنبال کردم واقعا تعجب کردم از اینکه
2 میلیون دلار به جنگ زدگان یمن کمک کردن
500 میلیون برای مقابله با خشونت با کودکان اهدا کردن
1 میلیون دلار برای سیااه پوستان و حمایت ازشون
88 دلار به دانش اموزان کم در امد
هزاران کودک و تحت حمایت خودشون قرار دادن
من منبعم یه کانال تو روبیکاا نیست خود کمپانی بیگ هیت در پست اینیستا گرامش منتشر کرده متاسفانه الان ندارم اسنشتا وگرنه لینکشو میذاشتم براتون
میتونید برید پستشونو بینید و  کامنت های حمایت شدگان
جالبه بی تی اس یه فیلم داره که از خانمای با حجاب تعریف کرده  و اینا
ت همون فیلمشون یکی از اعضا دستشو یذاره رو چشمشو یه شکلی و نشون میده که نماد سلیطه معرفیش میکنن در حالی که با دستش به زبان کره کلمه
دوستتان دارم و درست کرده
متاسفانه یکسری مردم ایدئولوژی زده اصل کاری فیلم که احترام به بانوان با حجاب بوده و کنار میذارن یه شایعه درست میکنن
فیلمش تو یوتیوب هست
فیلم همین که نشون میده بی تی اس سلیطه هست و...
میتونید ببینید کلمه دوستت دارم به کره هم از گوگل ترجمه بگیرید و با شکلی که اعضا درست میکنن مقایسه کنید
ببخشید که زیاد شد ولی خواستم بگم هزار مورد از این اطلاعات و ددارم که میتونم با دلیل بهتون ثابت کنم
اطرافیانم که یه زمانی مخالف ارمی شدنم بودن همین طرز فکر و همین گروه ها و دنبال میکردن
ولی بعد ها با خوندن این مطالب و قسمتی از حقیقت ها که باور پذیر تر از یه سری عکس و فیلم نمیدونم از کجا در اومده بود
این عقیده ایدئولوژی زدشونو کنار گذاشتن...
لطفاا خواهشا فکر نکنید طرفی که دارید باهاش صحبت
ارمی که مقابلتونه داره گمراه میشه بدبخت میشه  بیچارست
هیچی نمیفهمه و داره از دست میره از اینجور مسائل
فکر نکنید  که طرف مقابل نمیفهمه و فقط شمایید که درست میگید
حتی اگه از چیزی خوششتون نمیاد  لطفا به سلیقه شخص مقابلتون احترام بزارید

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
ای جانجدی؟ 😂چی شده بود؟ بازم هیتر هست اینجاداشتم پیامای ذخیرمو میخوندم یه پیام دیدم که برای یه هیتر ...

آره تازه تاپیکشون چند ساعت رفت تو داغ ترینا😂

سر دت دت بود کلی چرت و پرت گفتن اگه اعصابت بهم نمیریزه لینکشو بدم بهت😂

وای آره بذا😔😂

♡...We shine together
آره تازه تاپیکشون چند ساعت رفت تو داغ ترینا😂سر دت دت بود کلی چرت و پرت گفتن اگه اعصابت بهم نمیریزه ...

جررر خدایاا 😐😂تاپیکو گزارش میزنن مدعی هم هستن؟ 

عنوانش چی بود؟ 

گذاشتم😔😂

باورم نمیشه اینو من نوشتم😂😂😭واقعا الان فکر میکنید این منبعتون معتربره؟درست کردن این چیزا خیلی راح ...

وای دختر🥲

عالییییییییییییییییییی بوددددددددددد

یه لحظه فکر کردم سخنرانی نامجونه😂🥲

نگو خود ریحون شی اینو نوشته 😂🥺👏

ایول دمتم گرمممممم

♡...We shine together
جررر خدایاا 😐😂تاپیکو گزارش میزنن مدعی هم هستن؟ عنوانش چی بود؟ گذاشتم😔😂

من اون همه توهینی که به ما کردنو ناراحت نشدم ولی از اینکه یه آرمی سابق اینهمه هیت داد حقیقتا ناراحت شدم

عنوان :جریان این تاپیک چیه😐😐

♡...We shine together
تو میتونیو هیچ وقت باعث شرمندگی کسی نیستی

بار ها میخواستم تاپیک بزنم و تگتون کنم

ولی دلم نمیخواد اینقدر برای آدمای اطرافم ضعیف باشم

معذرت میخوام

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

وای دختر🥲عالییییییییییییییییییی بودددددددددددیه لحظه فکر کردم سخنرانی نامجونه😂🥲نگو خود ریحون شی ا ...

🥺❤

من خوده قبلنم و میخوام😭😂الان نمیتونم اینطور بحرفم🥲😂😭

ولی من الان سر کارم😒

کی بر میگردی

من صبرم زیاده😔😂