2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636384 بازدید | 183791 پست
۳روز دیگهالبته اول۱۴بودبعدا کرد ۳

اوف 

چی بگم سایت کلا فناست

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی میخوان چی بم بگن؟بگن بچه های چتروم بت یاد دادنهعی کار کردمتاوانشو تا همین لحظه دارم پس میدم

میتونی راجب همون چت روم کوفتی هم باهاشون حرف بزنی

بالاخره حداقلش اینه حرفات رو دلت نمی مونه

♡...We shine together
میفهمنچون دوباره برگشتن ب همون موقعی ک چطوری چتروم را فهمیدنهمون اپارا نصب کردن زیر نظرم گرفنبخدا هر ...

یه بار گوش بده به حرفم 

حرف بزن باهاشون 

قانعشون کن میشه تفریح داشت و موفق هم بود...

♡...We shine together
یه بار گوش بده به حرفم حرف بزن باهاشون قانعشون کن میشه تفریح داشت و موفق هم بود...

اینو راجب چتروم بهشون گفتم

گفتن یسری تفریحا مخربن

و باعث وابستگی میشن

ما اجازه نمیدیم

شیوا

زیر سلطم...:)

چی بگمهمه چیو همون شب بهشون گفتمولی بنظر هیچیو باور ندارن

ارزش امتحان داره ببین دیدی وقتی با دت دت حرف میزنی چقدر خودتی ؟

یه بار جلو اونا هم خودت باش 

اونا عادت کردن به این نقابت و توهم مقصری

♡...We shine together
ارزش امتحان داره ببین دیدی وقتی با دت دت حرف میزنی چقدر خودتی ؟یه بار جلو اونا هم خودت باش اونا عادت ...

نمیخوام دلشونو بشکنم 

نمیخوام...

باورت میشه همین الانم دارن تهدید میکنن؟

همین الانم رومخمن

هعی خداا من چ غلطی کردم

اینو راجب چتروم بهشون گفتمگفتن یسری تفریحا مخربنو باعث وابستگی میشنما اجازه نمیدیمشیوازیر سلطم...:)

قرار نیست همه چی شبیه هم باشه

متاسفانه بعضی خانواده ها درک نمیکنن....

♡...We shine together
قرار نیست همه چی شبیه هم باشهمتاسفانه بعضی خانواده ها درک نمیکنن....

اونا میگن ممکنه دخترایی ک تو مجازین پسر باشن

یا ی همچین چیزی

یا میگن تو خیلی احساساتی هستی و سریع ضربه میخوری

نمیدونم دارم دیوونه میشم

نمیخوام دلشونو بشکنم نمیخوام...باورت میشه همین الانم دارن تهدید میکنن؟همین الانم رومخمنهعی خداا من چ ...

خب پس ترجیحت اینه تو همین حال بمونی؟ 

میدونی مثل چی می مونه اینکه داری غرق میشه میگی من که غرق میشم چون شنا بلد نیستم پس دست و پا نمیزنم

بابا تو تلاشتو بکن نترس دلشون نمیشکنه اگه درست و منطقی حرف بزنی

♡...We shine together
اونا میگن ممکنه دخترایی ک تو مجازین پسر باشنیا ی همچین چیزییا میگن تو خیلی احساساتی هستی و سریع ضربه ...

خیلی بد بین و شکاک ان متاسفانه...

ولی شاید با توضیح درست بشه 

ببین حرف دلتو بزن از فشار و استرس ها و ترسات بگو شاید درک کردن

♡...We shine together