2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636263 بازدید | 183775 پست

من خودم مث تو دهه هشتادی ام، ویژگی 95 درصدمون اینه که. همه چیو عوض خواهیم کرد دست تو دست هم،بنظرم دختر شجاعی هستی و میتونی حقتو بگیری و تسلیم نشی، موفق باشی جونم😍❤😎

عااا مرص مشتی

شجاع هسدم ولی بعضی وقتا برا یکی ایقدر گربه مظلوم میشم ک. نگو، حتی حقمو هم. نمیتونم بگیرم..... 

طلوع صبحمی:))) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

park_mochi چرا نیومدی دنبالمممممم😐😒

چطوری میشه تگ کرد؟

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
ببین اول @ بزا بعد اسمشو بنویس، وقتی مینویسی اسمش میاد بزن رو همون

مرسی عزیزم😊

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…

لطفا دکتر جوابم کن، صبا با سیگارو و شبا الکل، این روزا هرکی هر بلایی سر آدم میاره و تهش میگه حلالم کن، دهنم بستس و زبونم گم، مردم عوضیو زبونم گم

چقد این اهنگه گااااده،میرم بگیرمش، والا حرف دلمو زد، بارش حق+++

طلوع صبحمی:)))