2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635092 بازدید | 183504 پست
همییین من همیشه رو بازیگرا و فوتبالیست ها و خواننده ها کراش بودم ی دفعه روری ادم حقیقی کراش زدم این ...

🤣🤣🤣پس بخاطر پولش میشد رفت کره هعیییییی

تو هم خیلی باحالی🙂🫂

آرمی های نی نی سایت جاتون تو قلبمه😎💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیییی ماهم یه روز عاشق بودیم اما ریده شد تو کل زندگیمون دیگع عشقی هم نموند🥺

عاشق کی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دراز کشیدممم

راحت باش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عاشق من😂😈

آورین 

عاشق کی 

ی عوضی ب تمام معنا😏😏

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

اهم اهم  

قضیه عشقی برا منم اینههه

عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چشم خواهر میبینمت

و ماه پیش عروسیش بود    

و من موندمو دل شکستم  

💜 BTS ⟭⟬💜      💜 ☁ᵃʳᵐʸ☁ᵇᵗˢ☁️💜♡
ی عوضی ب تمام معنا😏😏

کی

اهم اهم     قضیه عشقی برا منم اینههه عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چ ...

کاش مال منم نهایتش این بود 😭

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
اهم اهم     قضیه عشقی برا منم اینههه عاشق پسرداییم بودم و اون با بی رحمی تمام گف من با چ ...

اخی عزیزم

هر چی ریخته پسر 😂

من وسرداییم ازم سه سال کوچکتره اینسری حس کردم روم کراش داره ولی مطمئن نبودم

شما کمک کنید پسری ک رومون کراش داره چ رفتارهایی داره؟😂😂

💜army💜
2810