2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637826 بازدید | 184236 پست
البته مامان من میخواد بهش بگم  ولی نمیخوام خوشحالیشو بهم بزنم ..

اره دقیقا منم میترسم مامانم ناراحت شه 

ولی رو درو بخام با کسی دو دقیقه حرف بزنم قرمز میشم😐

For the freedom of iran (intp)
من انقد خجالتیم مامانم میگه مشکلت چیه جلو روش نمیتونم بگم باید روی یک چیزی بنویسم بگم بگید ک تنها نی ...

من همینم ولی بل این تفاوت به کسی نمیگمش چون ۲۴ ساعته تو اتاقم حبسم.. فقط موقع ناهار خانوادم و میبینم.. به طوری که مامانم میگه بیا این ور دلم برات تنگ‌ شده😂😂😂

منم همینم🤣🤣

مثلا پنج سال هستش که یه خال شبه سرطانی دارم شبیه خال های سرطانی هست تازه چند وقت بهش گفتم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش ب حالت من بدام زیاده قشششششنگگگ  حک شده تو مخم

قبلانا نمیتونستم فراموششون کنم 

الان هرچقدر هم فکر کنم یادم نمیاد 

فقط خاکش کن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اره دقیقا منم میترسم مامانم ناراحت شه  ولی رو درو بخام با کسی دو دقیقه حرف بزنم قرمز میشم😐

من آدم خجالتی نیستم..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من همینم ولی بل این تفاوت به کسی نمیگمش چون ۲۴ ساعته تو اتاقم حبسم.. فقط موقع ناهار خانوادم و میبینم ...

من از اتاقم میام بیرون بهم میگن واااای بالاخره دیدیمت😑

For the freedom of iran (intp)
من از اتاقم میام بیرون بهم میگن واااای بالاخره دیدیمت😑

خود منی😂

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
برا خاک کردنش باس ی سری آدما رو ببخشم نمیتونم من حتی  خودمم نمیتونم ببخشم

خب اون آدما رو هم خاک کن🥲

مگه ب قول و قراره ؟🤦‍♀️ ولی خوشو خیلی مقصر  میدونه 😪

دیر یا زود میفهمه که مقصر اون نیست

شاید هم موقعی بفهمه که خیلی دیر شده باشه ..

خوشبحالت واقعا

پرو ام😐🚶🏻‍♀️

برا خاک کردنش باس ی سری آدما رو ببخشم نمیتونم من حتی  خودمم نمیتونم ببخشم

ببخش تا راحت باشی 

چرا مودم عوض شد  روی آوردم به آهنگ فیلتر‌