2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638806 بازدید | 184511 پست
من برم بمیرم🙂

حلنا میخواد بیاد ولی نمیتونه 

پارمیس هم که راضیش میکنم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
حلنا میخواد بیاد ولی نمیتونه  پارمیس هم که راضیش میکنم

من ک شمارشون یا ایدی تلگرامشونو ندارم ولی لین شات رو از پیامم براشون بفرس

خیلی خیلییییی دلم براشون تن گ شده و اینکه باهاشون قهرم باید بیان اگ نیومدن اتفاقای خوبی نخواهد افتاد..

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Would we be better off by now If I'd let my walls come down? Maybe I guess we'll never know You k ...

Before you go 

Was there something I could've said

To make it all stop hurting

To make your heart beat better 

If only Id have known you had a storm to weather

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
من ک شمارشون یا ایدی تلگرامشونو ندارم ولی لین شات رو از پیامم براشون بفرس خیلی خیلییییی دلم براشون ...

منم ندارم 

از طریق چالش ناشناس 🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
Before you go  Was there something I could've said To make it all stop hurting To make your ...

So, before you go

Was there something I could've said

To make it all stop hurting?

It kills me how your mind can make you feel so worthless

So, before you go

خدافظ کار بار ندری من میرم بمیرم 😂🖤🙂

نکننن

@graystar    

I don't know why this song always takes me back to the past and reminds me of people who are not there or didn't want to stay. I am happy that you joined me in the song.:)

هر کی تا اومدیم بش تکیه کنیم رفت ما خوردیم زمین چراااا نگین چرااااا😭😭😭🖤

برمیگرده 

🙂.......................

نریا

@graystar     I don't know why this song always takes me back to the past and reminds m ...

It's all because we have a similar experience that we let it be in our past, but sometimes the music takes us back to that time and all we can do is just listen and remind our story.
But anyway, whenever I escape from my real life and come to media, I'm here for you, just tell me what you want to sing...

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
It's all because we have a similar experience that we let it be in our past, but sometimes the music ...

Yes, there is no doubt about it. Do you think we should sing the song Border by Billie Eilish?