2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 679200 بازدید | 196159 پست
عزیزم من روی صحبتم با اون دسته از افرادی هست که به طور خیلی متعصبانه دارن از بی تی اس دفاع میکنند و ...

وای این تیکه کلام بچه سال تموم نشده هنوز؟!

اون موقع 14 الی 15 سالمون بود؛قبول!!!!

الان دست کم 7 الی 8 سال از دبیو بی تی اس و آرمی شدنمون میگذره ها😂

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

عزیزم من روی صحبتم با اون دسته از افرادی هست که به طور خیلی متعصبانه دارن از بی تی اس دفاع میکنند و ...

میشه سنتون رو بدونم ؟راحت تر ارتباط میگیرم 

ولی لین رو میخوام بدونید 

این گروه از تمام رنج سنی پیر جوون نوجوون  و بچه طرفدار داره در کل جهان 

خیلی با استعدادن و خب خیلی بهمون کمک کردن 

اصلا موسیقی که رده سنی نداره درسته؟

و بحث اینجاس تا بهمون توهین نشه چیزی نمیگیم 

شما باور کن میان رکیک ترین حرفا رو بهمون میگن و به سلبریتی محبوبمون آخرشم ک از خودمون دفاع میکنیم میشیم بچه سال

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای این تیکه کلام بچه سال تموم نشده هنوز؟!اون موقع 14 الی 15 سالمون بود؛قبول!!!!الان دست کم 7 الی 8 ...

۱۱ سال تازه از دبیو میگذره 

برای من ۷ سال از آرمی شدت😂😭

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

۱۱ سال تازه از دبیو میگذره برای من ۷ سال از آرمی شدت😂😭

اصلا حواسم نبود چی گفتم😅

اون تایمی رو گفتم که خودم آرمی شدم که 8 ساله تقریبا

این سرما خوردگی حواس نذاشته برام😂💔

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

اصلا حواسم نبود چی گفتم😅اون تایمی رو گفتم که خودم آرمی شدم که 8 ساله تقریبااین سرما خوردگی حواس نذا ...

نه متوجه شدم منظورت اینه ک این تعداد سال آرمی شدی 

بخدا ما هم بزرگ میشیم😂😭

بهتر نشدی؟ میرفتی دکتر 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야