2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 746866 بازدید | 213464 پست
بچها من 15سالمه مامانم نمیزاره پشت لبمو بردارم

کاری از دسمون برمیاد اومدی اینجا میگی🤌🏻😐

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه گمشو شوهر خودمه🗿🗿🗿💋😂😂

😔🤣اع اینجوریه زهرا خانم؟

کجایی تو کم پیدایی نکبت

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

کاری از دسمون برمیاد اومدی اینجا میگی🤌🏻😐

😐🤣لیا

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

سالامات باشی😂ب تعداد موهای سرتتچرا شوهر لینو ،تو امضا توعه؟😂😌

🗿🗿🗿🗿مال خودمه🔪🔪😂😂😂

اتفاقا لمضای قبلیم لینو بود🥲💖

همسر رسمی کیم هانبین متاهل و متعهد✨️هانبینم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

حقیقتا این حرفا از من بعید بود🤦🏻😂😂

حقیقتا خجالت کشیدم:/🤣🤣🤣

لاس زدن سنگین ترهههه

🗿🗿🗿🗿مال خودمه🔪🔪😂😂😂اتفاقا لمضای قبلیم لینو بود🥲💖

لینو؟؟؟؟؟خوبه ندیدمت

وگرنه مرده بودی:/🚶🕳️🤣

دفعه سومه حرف حق ازت میشنوم😔🤣جمله سومت👌👌👌

عسلیه پررو😂

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

🗿🗿🗿🗿مال خودمه🔪🔪😂😂😂اتفاقا لمضای قبلیم لینو بود🥲💖

لینووووو مالللل منههه گمرااا

😔🤣اع اینجوریه زهرا خانم؟کجایی تو کم پیدایی نکبت

تایلند بودم🌹

همسر رسمی کیم هانبین متاهل و متعهد✨️هانبینم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍