2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637730 بازدید | 184220 پست
اینجوری که انگار تازه از خواب پاشیدی هول خورده بگی سلام چیشد کی گفت من کجاام🤣

وای گفتی🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

فداتبشم💞

نهههههه تو باید بمونی براااام😂💜

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام داشوم من نتونستم تگ کنم گفتم نغمه بوکونه😂دلم براتون تنگ شدددچطوری پاستیل جونم

نغمه مرد 😂👌

منم دلم تنگ شده بود ولی گشادی نمیذاشت دت دت رو پیدا کنم😂🥱

فدایت، همین الان از کیون یوتوب در اومدم😂

💜ARMY💜

وایسا برم بزام

😻😻😻اخجووون

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

نغمه مرد 😂👌منم دلم تنگ شده بود ولی گشادی نمیذاشت دت دت رو پیدا کنم😂🥱فدایت، همین الان از کیون یوت ...

نهههههه😂

ازاین به بعد خودم هرروز تگت میکنم داش، قدرت منمممم💪🤣😂 حالا مثلا خودم خیلییی میام نی نی سایت😔😂

دیگه چخبرا

تنهایی؟😔

😂😭هرجورکع میشششعععع‌فق‌بچع‌باشععع‌مانیییی

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

🤣🤣

😂

نهههههه😂ازاین به بعد خودم هرروز تگت میکنم داش، قدرت منمممم💪🤣😂 حالا مثلا خودم خیلییی میام نی نی س ...

جااان😔تو فقد تگ کن👄

من همش تیک تاک و اینستا و یوتوب ام😂و گاهی میرم مغازمون😂🤣

💜ARMY💜

جااان😔تو فقد تگ کن👄من همش تیک تاک و اینستا و یوتوب ام😂و گاهی میرم مغازمون😂🤣

بوس بهت

منم بیشتر یوتوبم کم میام اینجا زیاد فرصت نمیشه🤭ولی بعضی وقتا واقعاااا دلم تنگ میشه برای اینجا🥺😂

خیلیم عالی موفق باشی گل💜