2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636689 بازدید | 183868 پست
وااا نی نی یار تگ کرده تعلیقش کردن ندیدی واقعا؟

فک‌کنم‌منظورش‌اینه‌نمیخواد‌ببیته

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

فک‌کنم‌منظورش‌اینه‌نمیخواد‌ببیته

شاید💔

کاش دختره بیشعور قبلی که بره تگمون میکرد باهامون حرف میزد بعد زرتی میرفت

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید💔کاش دختره بیشعور قبلی که بره تگمون میکرد باهامون حرف میزد بعد زرتی میرفت

ععع

🥲شاید‌میدونست‌منصرفش‌میکنین

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

امعادتمه شایدک بدون خدافظی برمولی هیچوقت بدون دلیل نمیرم..راستش شاید چون دیگه نمیکشم..ترجیح میدم یمد ...

قلبم...

خیلی برام سخته نباشی ولی میدونی چیه میخوام درکت کنم:)

هروقت حالت خوب شد و برات سخت نبود تو دت دت بودن برگرد نگران هیچ چیز نباش من همیشه اینجا میام و منتظرتم خیلی دوست دارم بگم نرو ولی میدونم میتونی تصمیم بگیری'

مواظب تدی هستم 🌆🧸دوست دارم تا ابد"

💜؛

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

طُ‌برام‌یِ‌کتابِ‌غمگینی‌کع‌صدبار‌خوندمش،شاید‌عوض‌شع‌اخرش-

چرا ادما یهو میرن؟

اینو هیچوقت هیچکی بهم نگفت'

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

اخه بقیه هم گفته بودن نمیرن هیچ وقت ک🥲

میدونی بعضی وقتا همه چیز اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره 

یادمه لیا وقتی تو‌نبودی میگفت من قول دادم همیشه اینجا هستم ولی الان نیست💔

نمیدونم چی میشه که ادما یهو کنار میکشن

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

میدونی بعضی وقتا همه چیز اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره یادمه لیا وقتی تو‌نبودی میگفت من قول دادم ه ...

ادما خسته میشن فقد همین 

دنبال ارامشن همش

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

چرا ادما یهو میرن؟اینو هیچوقت هیچکی بهم نگفت'

شرایط

حالِ‌روحی

وضعیتِ‌زندگی

همشون‌باعثشه-

بعنوان‌ی‌دوست‌کمترین‌کار‌‌درک‌کردنه‌طرفع

دپ‌نباشین‌اتقد/

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍