2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634410 بازدید | 183287 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت قبولش داری؟👈🏻👉🏻

من قبل از اینه بی تی اس خیلی معروف بشه هم کی پاپ رو گوش میدادم خواننده های نسلای قبلش رو البته به واسطه ی دختر خالم که ۷ ۸ سالی ازم بزرگتره و مث خواهره بزرگمه 

من نظری ندارم نه تاییدش میکنم نه ردش چون چیزی افشا نشده 

ولی خب یه طورایی جالبه برام 

میخوای از اول این شیپ برات بگم؟ چون خیلی کم میدونن آرمی ها ازش معمولا فقط چن تایی فیلم و عکس دیدن حق هم دارن اطلاعات اوایل دبیو الان هم به سختی گیر میاد

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

دوس دارم، مگ میشه نداشته باشم🥲😂

کاش اینجا قابلیت وویس داشت 

اول از همه میخوام این ذهینت رو برات به وجود بیارم که کلا گروه های کی پاپ صمیمیت خیلی زیادی بینشونه 

اگه بخوایم راجب گروه های پسرونش حرف بزنیم چون قبل دبیو با هم کار میکنن و کارآموز هستن مثل یه خانواده رشد میکنن 

مثل بی تی اس که اوایل همشون تو یه خونه زندگی میکردن 

و خب این گروه ها به خاطر سیاست های وحشتناک کمپانی هاشون و فشار های مردم جامعه ی کره و حتی خانواده ی خودشون تنها پناهشون میشن اعضای گروهشون و همکارشون 

که درواقع فقط هم گروهیشون خیلی درکشون میکنه 

و خب این رفاقته عمیق  شکل میگیره 

میخوام بگم کسی رو جز خودشون ندارن 

پس این دوست داشتن توی اکثر گروهای کی پاپ هست 

اصلا برای همینه که فضای شیپ ها شکل میگیره 

و فن ها هم چون هیچ درکی از سختی های گروهشون ندارن و فقط از یه بازه ی باشکوه آیدل خودشون رو دیدن این رفاقت رو درک نمیکنن به خاطر همینه کلا کیپاپر ها اکثرا شیپر هم هستن

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

2810