2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 633927 بازدید | 183199 پست
قربونتتت خوبممم بمونیی🧸🌆دلم برا هول بودنات تنگ شده،حیف ک میترسم دت دت قفل شه و بترکه وگرنه هول باز ...

مثل خودت قشنگه🫂

هییی نغمه دیگه هول نیست زر بزنم تعلیقم و سیم کارت دیگم ندارم💔

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تدی واس ماس،ینی کلش واس ماس🌆🧸

بله حتما مال ماس 🌆🧸 سرمایه عشق ماس

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

مثل خودت قشنگه🫂هییی نغمه دیگه هول نیست زر بزنم تعلیقم و سیم کارت دیگم ندارم💔

قربوننن توو🧸🌆

الان ک هول بازی دراوردی

ینی دیگه نغمه هولمو ندارممم؟😭

من نغمه ی هول و هیزمو میخوام،نغمه بچه مثبت ب چ کارم میادددد😭😭

دستمال کاغذی بدههه تانییی😭🧸🌆 @ارمیناز

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

این چه تاپیکی هس که اینقدرپربازدیدشده؟😳

تاپیک طرفدارای بی تی اسه(آرمی)🌆🧸

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

قربوننن توو🧸🌆الان ک هول بازی دراوردیینی دیگه نغمه هولمو ندارممم؟😭من نغمه ی هول و هیزمو میخوام،نغم ...

عررررررر نغمه هول کوووو اشکامونو پاک کنین 💦😭 این زندگی دیگه بدرد نمیخوره دستمالا تموم شد 😭😭😭

جون ب تدیمون🌆🧸

جون به خودمون و تدیمون*🌆🧸

قربوننن توو🧸🌆الان ک هول بازی دراوردیینی دیگه نغمه هولمو ندارممم؟😭من نغمه ی هول و هیزمو میخوام،نغم ...

جووون گریه نکن دختره بیا بغل خاله یه بوس بده💋💦

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2810