2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636376 بازدید | 183790 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم فدای شوما 😂😍 من بچه هامو میخوام و بهت نمیدمشون مهرمم بخشیدم برو دست خدا و امام زمان &n ...

یا ابولفضل اه زن در حق شوهر میگیره

خانومم شما تاج سری اگ مدیریت و قناعت تو نبود من این کارخونه هارو از کجا میاوردم 

هیچ وقت یادم نمیره اون قدیما ک هندونه کیلویی ی قرون بود تو با ی چادر متری دو قرون بیشتر نمیخریدی ک تو معامله زمینای لواسون پول کم نیاریم

چادر نماز گل گلی پشت بومای کاگلی اون حوض و اون فواره ها اون باغ و اون پروانه ها

سر کوچه تابستونا این پا و اون پا کردنا با بچه ها گپ زدنا به انتظار ایستادنا

تا تو بیای و رد بشی بلای جون من بشی

یادت میاد تو پنجدری گفتم که خاطرخوات شدم

تو هشتی دم خونتون گفتم هواخواهت شدم

تو هشتی دم خونتون گفتم خاطرخواهت شدم

ب هر حال ی وامونده تنی تو گور هس ک اسیر خاکه بعدشمممممممممممممممممممممممممممممم من مردم تناسخ پیدا ...

نامجونم فقط واسه خودمهههه😡😭😭😭  

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
نامجونم فقط واسه خودمهههه😡😭😭😭  

شمخا فعلا برو درستو بخون بعد کنکور میحرفیم

بعدشم نامجون میگه میخوتم زنم قدش بالا 167 باشه

منم دیدم اینجوریه رفتم پیش اقای سوک جین ک قد و وزن همسرش براش مهم نبود

شمخا فعلا برو درستو بخون بعد کنکور میحرفیم بعدشم نامجون میگه میخوتم زنم قدش بالا 167 باشه منم دیدم ...

من الان جون ندارم نفس بکشم از درد ایشالا بعدش میشینم روزی ۸ ۹ ساعت درس میخونم جبران همه این روزا🥲

نامجون شکر خورد گفت مگه من دل ندارمم😒 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
من الان جون ندارم نفس بکشم از درد ایشالا بعدش میشینم روزی ۸ ۹ ساعت درس میخونم جبران همه این روزا🥲 ...

ان شالله

دیگ نامیه دیگ خودش قدش بلنده

خودش ابرو کمنده 

میخواد زنشم اونجوری باشه

ان شالله دیگ نامیه دیگ خودش قدش بلنده خودش ابرو کمنده  میخواد زنشم اونجوری باشه

😂😂💔