2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638974 بازدید | 184532 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میتونستم حداقل بغلت کنم و بگم دمت گرم ک دووم اوردی خودت ببین حرفاتو این تویی ک اینا رو گذروندی ...

منی که این پیام و ده بار خوندم و اشکم درومد  🥲 بوس ب کلت  

اما اینکه خودمو گم کردم  و نمیتونم ببخشم دلیلش کم کاریامه  هر کاری میکنم نمیشه با خودم میگم شرایط سخت ۹۰ درصد  زندگی  منو تحت  تاثیر قرار  داده ک کمتر بوده ده درصد باقیش چی  میدونی خیلی خجالت اوره ک بگم ولی من بجای این ک اون ده درصد خودم بزارم از ۱۳ سالگی  رفتم سمت ی اعتیاد کوفتیو از پنج سالگی هم ک خیالپردازی  رسما زندگی نکردم عین نمودار سینوسی  ی سال درسم خوب بود ی سال بد 

چهار ماهیه  ک ترک کردم ولی خودم نبخشیدم هنو

منی که این پیام و ده بار خوندم و اشکم درومد  🥲 بوس ب کلت   اما اینکه خودمو گم کردم   ...

نکن نمیخوام دلیل اشکات باشه حرفام ...

و توقع بی جا هم جزئی از شرایط سخته

ی وقتایی این توقع رو دیگران دارن ازت ی وقتایی خودت از خودت

تا جایی ک معقول باشه خوبه

حکایت همون برنامه های نامعقولیه ک مینویسیم ولی چون ایده اله عملیش نمیکنیم

خودتو ببخش 

تو حق داشتن خیلیا چیزا رو داشتی  و نداشتی در عین حال

تو سختی هایی کشیدی ک من ک هم سنتم تجربه نکردم 

تو همینقدر قوی هستی ک تونستی تو این شرایط تا اینجا پیش بیای و باعث بشی من خجالت بکشم از مشکلاتم

و اونقدری قوی هستی ک از اینجا ب بعدشو باهم درست کنیم هوم؟

خودتو ببخش 

هرچی بوده تموم شده 

همه ما کم کاری حماقت و... داشتیم

به خودت فرصت بده 

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
نکن نمیخوام دلیل اشکات باشه حرفام ... و توقع بی جا هم جزئی از شرایط سخته ی وقتایی این توقع رو دیگر ...

دقیقا  میدونی چرا ارمی شدم داشتم تو همین شرایط دستو پا میزدم و ادامه میدادم روزی ک ارمی شدم 13روز از ترکم گذشته بودنهایتا یک ماه همیشه دووم میاوردم  وقتی اونارو دیدم انگار ی چی  خورد تو سرم ک عسل دیوونه داری با زندگیت چ کار میکنی  و تو همسن اونا شی کجایی و اینا اینه ک تصمیم  گرفتم ی سرو سامونی ب خودم بدم خدا خیرش بده کار بر انجل 82  هم خیلی جاها  کمک کرد اول امضام این بود ک از خودم متنفرم اینا الان شده این 

نکن نمیخوام دلیل اشکات باشه حرفام ... و توقع بی جا هم جزئی از شرایط سخته ی وقتایی این توقع رو دیگر ...

مرسی ک تا این وقت شب بهم گوش  دادی اصن ی حس خاصی بهم دست داد و اینکه گریه کردنه بد نیست واقعا  گاهی نیازه وگرنه حال آدم خیلی خیلی بد میشه نعمته گریه واقعا

دقیقا  میدونی چرا ارمی شدم داشتم تو همین شرایط دستو پا میزدم و ادامه میدادم روزی ک ارمی شدم 13ر ...

عسل قشنگم تو دیونه نیستی 

به قول خودت90 درصد شرایط دست تو نیست اون 10 درصد رو با تنفر و توقع بی جا خراب نکن

الان اون ثانیه هایی ک با تنفر گذشت چی بهت اضافه کردن جز حال بد ؟

بوس به انجل 82

مرسی ک تا این وقت شب بهم گوش  دادی اصن ی حس خاصی بهم دست داد و اینکه گریه کردنه بد نیست واقعا&n ...

اره ولی من اشکاتو میخوام برای اشک شوق 

برای وقتی ک برگشتی به عقب نگاه کردی بگی عسل این تو بودیا 

عسل قشنگم تو دیونه نیستی  به قول خودت90 درصد شرایط دست تو نیست اون 10 درصد رو با تنفر و توقع ب ...

دقیقا هیچی باعث شد ی وقتایی هم ی دورهمی و چ میدونم گردشی چیزی داشتیم بازم خراب شه برام