2777
2789
عنوان

درمان قطعی پانیک

42250 بازدید | 109 پست

سلام ۴ ماهه با خودم کلنجار رفتم که این پستو بذارم یانه ..ولی وقتی میبینم اینقد آمار کسایی ک پانیک دارن زیاد شده تصمیممو گرفتم تا این کارو انجام بدم

من حدود ۶ ماه پانیک شدید گرفتم طوری ک توی یک روز تجربه ۷ بار حمله رم داشتم بستریمم کردن بخش اعصاب روان .انواع دکترای اعصاب و روانشناس و روانپزشک رفتم به یاس و ناامیدی رسیدم زندگیم تا مرز نابودی رفت . ولی الان ۴ ماهه من حتی یه دونه قرص اعصاب نخوردم شکرخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پانیک چی هست عزیزم؟؟؟

پانیک چیه 

حمله شدید عصبی که با لرزش بدن تنگی نفس تپش قلب بی حس شدن بعضی از اعضای بدن بهم خوردن شدید دندونا روی هم ایجاد میشه حالا بعضیا یکی دوتاش کمتر بیشتره

من یکساله درگیرم دارو خوردم خیلی خیلی کمتر شده، ولی کامل از بین نرفته

منم همینطور ،بی زحمت اگه بقیه اش رو گذاشت منم لایک کنین

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
پانیک چیه  حمله شدید عصبی که با لرزش بدن تنگی نفس تپش قلب بی حس شدن بعضی از اعضای بدن بهم خورد ...

ممنون  عزیزم  لطف کردین من چندبار اینجور شدم  ودلیلش فقط تماس مادرهمسرم هست من تنگی نفس وبالا رفتن ضربان قلب رو تجربه کردم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خانوما شاید کسی این حرفو باور نکنه البته منم باور نداشتم ولی بعدا به یقین رسیدم 

پانیک بیماری هست که در اثر وجود موجودات ماورایی ( جن و اینا ) برای شخص ایجاد میشه و این موجودات وقتی بتونن بر بدن ی فردی تسلط پیدا کنن اون فردو بیمار میکنم و روز به روز ضعیف تر تا بتونن برا همیشه از بدنش استفاده کنن.پس باید این موجودات رو از خودتون جدا کنین