2777
2789

دختری که ماه را نوشید

برای نوجوانه و منی که نوجوان نیستم واقعا لذت بردم 

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هاردلی_کویین    

سلام وقتتون بخیر 

ی سوال داشتم برای ی خانمی میپرسم که عضو سایت نیستن ممنون میشم جواب بدید.

خواستم بدونم برای مهاجرت ی پزشک عمومی یا پزشک متخصص به کانادا نیاز به دوره تو کانادا هست؟دوره چند ساله هست ؟هزینه هاش چطوره؟شرایطش چطوره؟میشه لطفا توضیح بدید.

@هاردلی_کویین     سلام وقتتون بخیر  ی سوال داشتم برای ی خانمی میپرسم که عضو سایت ن ...

سلام عزیزم

والا من در مورد پزشکی به این صورت اطلاعات دقیق ندارم اصلا و در رابط با ویزای کاری رشته پزشکی نمی تونم راهنمایی بکنم.

اطلاعات من پیرامون مهاجرت تحصیلی هست، اونم بیشتر برای رشته های غیر پزشکی و دندان پزشکی

موفق باشید🌺

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!