2777
2789

چرا موقع نماز چادر میپوشیم؟

حتی وقتی توخونه تنهاییم و هیچکس نیست؟

مگه پنهانی ترین جاهامون آفریده خدا نیست؟

خب چرا با سر باز نماز خوندن من پیش خدا بده؟

با یه بلوز شلوار تمیز و خوش بو ، با موهای شونه کرده بریم شکرش رو به جا بیاریم.چرا پوشش؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ملکه انگلیس چرا باید چله بزاره😑

مسلمون شده

من نذاشتم مال یه خانمیه 

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀
راسته میگن اولین زن جهان حوا نبوده یکی دیگه بوده  اسمش لیلیث فک کنم نمیدونم دقیقا

لیلیت

این یه اسطوره هست زاده دهن

میگن زمانی حوا نبود

این‌زن اولین زن ادم بوده

وادم حس تملک زیادی رو لیلیت داشتخ

لیلیت اعتراصش میبره پیش خدا

گناه خودکشی ی روزی بخشیده میشه؟گناه سقط چطور؟مردی ک خیلی عذابت میده ولی قبول نمیکنه و میگه بدی از خودته در صورتی ک کاملا ناحقه حرفش و زن هروز از دست این شوهر عذاب می‌کشه و شرایط طلاق نداره چی میشه این مرد خوش و خرم ب زندگیش ادامه میده؟

وقتی یک زن انقدررررررر بی اعصابم ک بچشم داره روانی می‌کنه و اونم عذاب میده ناخواسته باید چیکار کنه داروی اعصاب ک تا وقتی میخوری فقط خاب اوره و بعد قطعش باز روز از نو روزی از نو

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
چرا موقع نماز چادر میپوشیم؟ حتی وقتی توخونه تنهاییم و هیچکس نیست؟ مگه پنهانی ترین جاهامون آفریده خ ...

نماز خواندن خودش یه اشائه فرهنگ و دین خداست 

کسی که شمارو موقع نماز خواندن میبینه در واقع داره به دین خدا نگاه میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج
لیلیت این یه اسطوره هست زاده دهن میگن زمانی حوا نبود این‌زن اولین زن ادم بوده وادم حس تملک زیادی ...

ممنونم از جواب دادنت

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خب ملکه انگلیس خودش سیده و از نوادگان حضرت محمده      

😂😂چقد جالب

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
مسلمون شده من نذاشتم مال یه خانمیه 

😂😂دیگه اخر عمری 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
کسی که فوت کرده مارو میبینه؟؟ اینهمه غم و بی قراری و گریه و مصیبت و میتونه تحمل کنه؟؟ اونجا داره چکا ...

کتاب انسوی مرگ رو بخون 

بعله انسان ها در برزخ هستن

برزخ جهنمی

وبرزخ ازنوع بهشت 

بعله قطعا میبینه شمارو واز عم اندوه شما ناراحت میشه

گاهی شماروسرزنش میکنه

ولی به حکم خداداجازه کاری ندارن

گاهی در خواب فقط میان

رویای صادقه