2777
2789

من سه هفته پسرم رفت افتضاح بود به معنای واقعی معلم بی تجربه کادر پرتوقع و بی ادب و تنبل و زیاده خواه از بچه شش ساله انتظار داشتن مثل مجسمه بشینه فقط تبلیغات قشنگی داره و چرب زبونن به جاش برسه تربیتشون رو نشون میدن مدرسه خانوادگی هست کلا همه به هم فامیلن دایم مسائل خصوصی خانواده رو میپرسیدن بعد همه جا عنوان میکردن حواستون باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

سلام اصلا مدرسه ی خوبی نیست دبستان ایران فقط ظاهر و لبخندشون رو موقع ثبت نام حفظ میکنند وارد میشی میفهمی یه مادر مسن بی حوصله که از مدیریت برکنارش کردند و دخترای خودش همه شدند مدیر و معلم و مشاور و … اصلا توصیه نمیکنم اونقدری که هزینه کردیم بازخورد نداشتیم معلم ورزش افتضاح یه پسر جوون که فقط به فوتبال اهمیت میده و بچه ها رو از ورزش زده کرده من دو تا پسر هم تو این مدرسه دارم و سال ۱۴۰۲/۱۴۰۳ اصلا اینجا ثبت نامشون نمیکنم گرون ترین شهریه ی گوهردشت رو داشتند ولی اصلا محیط خوبی نداره در کل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اصلا مدرسه ی خوبی نیست دبستان ایران فقط اطهرشون رو موقع ثبت نام حفظ میکنند وارد میشی میفهمی یه ...

دقیقا به خدا از هرچی مدرسه غیرانتفاعی ما رو زده کردن امسال پسرم رو میفرستم دولتی حداقل دلم نسوزه پول میدم هزار تا برچسب هم به بچه میزنن مربی پیش دبستانی یک کاردستی ساده بلد نبود فقط مثل بچه ها حرف می‌برد می‌آورد و دعوا درست میکرد بین بچه ها بعد هم اون مدیر و معاون و مشاور که تو جلسات خانوادگیشون حرف خانواده بچه ها رو میزدن حتی راننده سرویس هم پسرشون هست نمی‌خوان کسی بیاد داخل محیط مدرسه معلوم نیست چه خبره تو اون مدرسه جالبه میگن بچه مشاوره خارج از مدرسه میخواد و فقط جایی که خودشون رو میگن قبول دارن باید ببری که یک پورسانت هم از اونجا بگیرن اصلا معلوم نیست خانوادگی صلاحیت دارن و آموزش دیدن برای معلم شدن یا فقط روابط خانوادگی تو این مدرسه حکم فرماست

چند روز پیش استوری گذاشته بودن بچه ها روی موکت با کفش نشسته بودن خوراکی میخوردن بهداشتشون هم صفره فقط ادعا و تبلیغات قشنگ دارن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا به خدا از هرچی مدرسه غیرانتفاعی ما رو زده کردن امسال پسرم رو میفرستم دولتی حداقل دلم نسوزه پول ...

وای اون موکت هاشون رو‌نگو بهداشتشون صفر فقط دوتا دستشویی داره واسه اون همه بچه ،انصافا دو تا دونه معاون دلسوز داره دلم فقط به همون‌دو نفر خوشه که تا پایان سال فرار کنیم از این مدرسه حیف اون همه‌پول که بابت دوتا بچه بهشون دادم،معلوم نیست با معلم خودشون هم کنار نمیان فکر میکنم سه بار معلم هنر عوض کردند اول سال تا  حالا

دقیقا به خدا از هرچی مدرسه غیرانتفاعی ما رو زده کردن امسال پسرم رو میفرستم دولتی حداقل دلم نسوزه پول ...

اون خانم مثلا دکتر اخگر شون هم خیلی گستاخ بود هندونه میذاشت زیر بغل مادرها میگفت شما که هزینه کردید تونستید اینجا و چنین مدرسه ای ثبت نام کنید حتما از سواد و شعور اجتماعی بالایی برخوردار هستید وااااااه یعنی قشنگ بهاره رهنمای درونش کاملا هویدا بود یعنی هرکی پول نداره غیرانتفاعی بذاره بیشعوره دور از جونشون🥲

وای اون موکت هاشون رو‌نگو بهداشتشون صفر فقط دوتا دستشویی داره واسه اون همه بچه ،انصافا&nbs ...

دیگه مدرسه خانوادگی فقط با خودشون کنار میان همه مشکل دارن بچه ها معلم ها و....

فقط میخوان بشینن تو دفتر جمع بشن بخندن چهار تا بچه ساکت هم باشن کوچکترین شیطنتی کنن میشن بیش فعال و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اون خانم مثلا دکتر اخگر شون هم خیلی گستاخ بود هندونه میذاشت زیر بغل مادرها میگفت شما که هز ...

من اصلا کلا زده شدم ازغیر انتفاعی بچه رو برده بودن کل اطلاعات خانوادگیمون رو ازش پرسیده بودن بعد تهدیدش کرده بودن نگه تمام دست و صورتش جای چنگ و کبودی و زیر چشمش جای پرتاب مداد بود بعد گفتم میگفتن این سفید و تپل و نرمه دست بزنی اینجوری میشه منم دیدم با روان بچه ام بازی میکنن آوردمش بیرون با کلی ضرر مالی و روحی 

اوایل مهر تا دهم خودشون گفتن مدرسه تعطیله نیاین پول اون رو گرفتن حتی روزهایی که گفتن سرویس به دلیل شرایط خیابونها نمیتونه خودتون ببرید بیارید اونم گرفتن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
شما پیشنهادتون کدوم مدرسه هست واسه اول دبستان؟

هنوز دارم میگردم اصلا هم عجله نمیکنم نظر خودم روی هیراد فاز یک بود قبلا بین هیراد و ایران ایران رو به خاطر نزدیک بودن به خونه انتخاب کردیم ولی الان هم نمیخوام به خاطر شرایط این روز ها تو خیابون اصلی مدرسه بذارم واسه همین منم هنوز مدرسه پیدا نکردم

هنوز دارم میگردم اصلا هم عجله نمیکنم نظر خودم روی هیراد فاز یک بود قبلا بین هیراد و ایران ایران رو ب ...

من هیچ ایده ای ندارم کجا بنویسم چون کلاس اول میخواد بره تجریه ای ندارم امیدوارم مدرسه خوب پیدا کنم

دوستانی که اهل گوهردشتن درصورتی که پکیجشون خراب شده و بوتان یا ایران رادیاتور هر مدلی که هست چنانچه گارانتی داره یا نداره با خدمات پس از فوش نمایندگی ایران رادیاتور در گوهردشت و شماره تلفن نمایندگی پکیج بوتان در گوهردشت کرج تماس بگیرید تا مشکل دستگاهتون در کمترین زمان ممکن برطرف بشه