2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589364 بازدید | 6381 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تا علاعم شروع شد زود پریود شد ؟؟دختر من رو شورتش لکه زرد پررنگ هست به نظرتون عفونته یا ترشح قبل ...

از 9 سال و نیم بلوغش شروع شد چند تار موی نازک زیر بغلش داشت که دکتر بردم معاینه کرد گفت سینه هاش سفت نیست و چربیه دو سال طول کشید تا پریود شد

از 9 سال و نیم بلوغش شروع شد چند تار موی نازک زیر بغلش داشت که دکتر بردم معاینه کرد گفت سینه هاش سفت ...

قبول داری دکترا هم رو باد هوا حرف میزنن و نظر میدن ..من یه وقتایی میگم اگه دکتر نمیبردم شاید هنوز پریود نشده بود 😢

وقتی پریود شد برای دوتاتون سخت نبود؟؟من خیلی میترسم

با اینکه هم  خودم و هم تو مدرسه کامل براشون توضیح داده بودن خیلی ترسیده بود و گریه میکرد و میگفت دوست ندارم بزرگ شم من میخوام بچه بمونم. خودم خیلی ناراحت بودم 

وقتی پریود شد برای دوتاتون سخت نبود؟؟من خیلی میترسم

چرا میترسی الان سنش خوبه ،بهش استرس نده ،پریود شد براش کیک و کادو بگیر تبریک بگو ،من دوستم برا دخترش کیک گرفت جشن گرفت خاله هاش اینارم دعوت کرده بود

قبول داری دکترا هم رو باد هوا حرف میزنن و نظر میدن ..من یه وقتایی میگم اگه دکتر نمیبردم شاید هنوز پر ...

وقتی پریود شد دکترش غافلگیر شد و تازه یادش افتاد هورمون و دیفرلین براش بنویسه. هر بار میبردم کلی عکس و آزمایش فقط میگفت طبیعیع و قدش به 158 تا 160 میرسه. ولی پریود شد گفت شاید 152 یا 153 بشه