2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588224 بازدید | 6352 پست

سلام خانومی 

من یک ساله  برای دخترم هر یک ماه میکرورلین و هر شب هم سیناتروپین میزنم

هر قلم سیناتروپین با بیمه ۵۰۰تومن و هر آمپول میکرو یک تومن حساب میشه

یکبار که پرونده تشکیل بدی کافیه(نامه دکتر و عکس مچ دست و هر آزمایشی که داری باید با خودت ببری)

فقط هر سال باید دخترتو ببری بیمه تا دکتر اونجا هم ببینه که خیلی رشد نداشته و برات تایید کنه

من اوایل آزاد میگرفتم و واقعا هم برام مهم نبود

اما برای دکتر خیلی مهم بود میگفت نمیخوام بدنبال بار روانی ، بار مالی هم برای بیمارم بوجود بیاد

(دکتر دخترم داوود کاشانیه اما من برای اطمینان خاطر خودم گاهی پیش بهنام مقدادی هم  میبرم)

اخه همه میگن ماهی دوسانت قد بچمون رشد کرده

سلام ن اینجوری نیست ک با هورمون اینقد رشد کنن یه خانمی برای دخترش میزد گاهی اوقات بعد سه ماه ک میرفت بچش رشدی نداشت یعنی دقیقا پاییز و زمستون ولی بعضی ماه ها راضی بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانمی ک پیام گذاشتی دخترت مو درآورده 

عزیزم مو طبیعیه اگه بچه ای پر مو باشه دختر من کمرش و پاهاش پر مو ،از کلاس دوم مو تناسلی داشت چند دونه  رشد کم داشتن الان ششمه سه ماهی هست سینش جوونه زده ، به اندازه به مربع مو داره الان، سینه هم کلاس دوم ک حساس شدم چربی داشت تپل و بزرگ ک همش میترسیدم بلوع باشه

بلوغ باید چند تا نشونه با هم باسه

دوستانه ک رفتید پیش دکتر مهدیزاده 

نتیجه تون چی شد؟ 

به دختر من این داروها رو داده 

syrp irofix
هر روز یک ق غ تا سه ماه

Amp vit D3
سه عدد
هر هفته یکی کامل عضلانی

Syrup osteocare
هرشب یک قاشق غذاخوری
Syrup vitargin
هر۱۲ ساعت یک قاشق غذاخوری
Tab l arginin 1000
Mg
۶۰عدد
هر روز  یکی.
Syrup kiddi care
هرروز یک قاشق غذاخوری

داروهای شمام همینه ؟ 

نتیجه گرفتید ؟

خانومها کسی اطلاعی داره که هورمون رو کشورهای خارجی مثلا ترکیه میشه خرید؟کسی تجربه مشابهی داره؟؟؟اگه ...

خارجی همین داخل هم هست هر شهری یه جای خاصی می‌فروشند باید یه آدم مطمئن پیدا کنید 

اون خانم که من گفتم هورمون ایرانی نوع پودری که باید خودت آماده کنی را استفاده کرده بود 

دوستانه ک رفتید پیش دکتر مهدیزاده نتیجه تون چی شد؟ به دختر من این داروها رو داده syrp irofixهر روز ی ...

به دختر منم اینا رو داده بجز اولی .ولی ال آرژنین روزی دوتا باید بدم دختر من تغییری نکرده ولی شربت ها رو سر وقت ندادم فقط کلسیم و ال آرژنین و مرتب دادم 

سلام خانومی من یک ساله برای دخترم هر یک ماه میکرورلین و هر شب هم سیناتروپین میزنم هر قلم سیناتروپین ...

سلام عزیزم دخترتون چند سالش بود که آمپول شروع کردین و با سن استخوانی چند ساله ؟ 

خیلی خوبه، خدا را شکر شما زود بهش رسیدید تو چه مرحله‌ای از بلوغ بود که براش دیفریلین نوشتن؟ منظورم ا ...

میگن وقتی بلوغ نزدیکه خیلی بده ک بزنید من دوست دارم نزدیکه پریود برا دخترم بزنم چون اونجوری ک فکر میکنم شاید با قد 142 اینا پریود بشه شایدم 145 واقعا میترسم