2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رویش موی زائد  از نزدیک   8.سالگی.  اسمش بلوغ زودرس نیست... بلوغ زودرس. بیشتر طیفی را شامل می‌شود که زودتر از سنی که باید احساسات جنسی بروز میدهند

من الان سن یایسگی هستم   بچگی شرایط بچه شما رویش موی زاید سن 8  یا   9.سالگی بود یادم نیست  ولی  دقیق سن عادت شدنم یادم است  سن 9.سال و نیم شروع عادتم بود مادر بهترین پزشک غدد شهر بردم گفتند سطح استذوزن کمی بالا. ولی نه در حد بیماری کمی زودتر از حد  شروع عادت و. رویش مو بروز داده. ولی اصلا دارو نیاز نیست.. طبع بدنش است... و. الان هم  که صاحب 3 فرزند هستم و نیمه بیشتر عمرم گذراندم از. چیزی که شما بلوغ زودرس اسمش می‌گذاری آسیبی ندیدم. 

قد فقط ارثی هست خودت و شوهرت قد بلند نیستی فکر نکنم دخترت زیاد بلند بشه 

خواعرشوهر من 176 هست قدش کلاس چهارم پریود شد بعدش هم قد کشید همیشه از بچگی بلند بود کل خانواده شوهرم قدشون بلنده خیلی به پریودی ارتباط نداره

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد
قد فقط ارثی هست خودت و شوهرت قد بلند نیستی فکر نکنم دخترت زیاد بلند بشه خواعرشوهر من 176 هست قدش کلا ...

یه دکتر تو اینستاگرام که ارتوپده میگفت قد و فاکتورهای ژنتیکی تعیین میکنن و در نهایت قد هر فردی به ژنتیکش برمیگرده ولی دکترای غدد یه چیز‌ دیگه میگن

بوی زیربغل دختر ۶ ساله ممکنه از علائم بلوغ زودرس باشه؟؟

اصلا بنطر من نشونه نیست بستگی داره جثش چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ ،،دختر من از کلاس دوم بود داشت و مو کرکی بلند داشت ،کلاس پنجمه تازه سینش جونه زده ،جثش ریز بود 

یه دکتر تو اینستاگرام که ارتوپده میگفت قد و فاکتورهای ژنتیکی تعیین میکنن و در نهایت قد هر فردی به ژن ...

بنطر من همینه ،قدیم هر کسی می‌دیدی مادر و پدر بلند داشت خودش هم بلند بود کم پیدا می‌شد بچه کوتاه بشه ، آلات تا بچه رو میبری مگن هورمون رشد،نمیگن مادر و پدره بلندت ،،

بنطر من همینه ،قدیم هر کسی می‌دیدی مادر و پدر بلند داشت خودش هم بلند بود کم پیدا می‌شد بچه کوتاه بشه ...

دیروز دوباره باهاش صحبت کردم میگفت باید آمپول ویتامین دی و تزریق کنی و میگفت من خودم دکترم میدونم چه کاری مناسبه و میگفت باید ویتامین دی بره بالای صد تا به درمان جواب بده

دیروز دوباره باهاش صحبت کردم میگفت باید آمپول ویتامین دی و تزریق کنی و میگفت من خودم دکترم میدونم چه ...

واقعا حتما یه چیزی میدونه ، من دارم کم کم وسوسه میشم بزنم ،مردم هر کاری میکنن هورمون میزنن نمی‌ترسند بخدا ،ما برا ویتامین دی اینجوری هستیم ،،،، میگم ارزژنین ها رو دادی ؟؟؟؟؟؟

واقعا حتما یه چیزی میدونه ، من دارم کم کم وسوسه میشم بزنم ،مردم هر کاری میکنن هورمون میزنن نمی‌ترسند ...

آره دو روزه  داروهاشو شروع کردم ولی میگفت اگه آمپول و نزنی اونارم بهش نده چون بیفایده س 

دیروز دوباره باهاش صحبت کردم میگفت باید آمپول ویتامین دی و تزریق کنی و میگفت من خودم دکترم میدونم چه ...

اها من خیلی وقته ب دخترم ندادم دی ،،،دخترم استخون هاش خیلی صعیفع صدا میده