2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید اونایی که نی نی گریه کن دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 31 پست
تورو خدا بچه ها هرکی دور و برتون دوقلو داره کمکش کنید قسم خدا دادم بهتون من دست تنها خیلی خسته میشم خیلیییییییییی
همه فکر میکنند چون گرفتارند به خدا نمیرسند...اما چون به خدا نمیرسند گرفتارند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستونک نمیخورن 5 تا تا الان داشتن میندازن بیرون باهاش بازی میکنن به صدجا می مالن ..واقعا خودم هم الان گریم گرفته...
همه فکر میکنند چون گرفتارند به خدا نمیرسند...اما چون به خدا نمیرسند گرفتارند!!!
خیلی سخته راست میگی عزیز دل اگه شیر خودتون رو میخورن شاید عدم تحمل غذایی دارن معمولا الان مادرای شیرده باید رعایت کنند واقعا هم خدا باید کمک کنه مثلا شیرینی وآجیل وشیر وماست و بستنی (مشتقات شیر )ولپه وحبوبات وبادمجان وسیب وموز و گوشت گوساله و سوهان و... اینا خوراکی هایی هستند که بچه های شیر خوار به خاطر تکمیل نشدن دستگاه گوارشی شون نمیتونن خیلی خوب هضم کنند واذیت میشن البته به برای همه یک جور نیست بعضی از بچه ها با بعضی از غذاها اذیت میشن برای همین بهتره مادر شیرده خوراکی هایی که میخوره را یادداشت کنه بلاخره پیدا میشه این بود تجربیات من امیدورام کمکت کنه دوقولهاتو ببوس این روزها میگذره از دور بوست میکنم خستگی هات در برن
2810