2777
2789
عنوان

فوق لیسانس قبول شدم اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 49 پست
پوپک جان

مبارکه ، ولی بنظر من تنها کسی که کلی سختی باید بکشد ، خودت هستی . یه روزه بری و بیایی استرس پرواز و تاخیری و اب هو ا ، کل کل کردن با استاد ها ...درس های زیاد و دوری نی نی ات .

نی نی ات هیچ چیش نمی شه ، خیالت راحت . مامان ها از خودامون بهتر هواشون رو دارند . ولی بنظر من خودت اگر در توان و روحیت هست و آستانه تحملت بالاست که دیر خسته بشی و اعصاب نی نی رو بهم نزنی ، شروع کن که موفق می شی .
راهنماییم کن پوپک جان
منم دارم تو خونه دیوونه می شم
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه منظورم از دیر شدن اینکه امسال امیدی به قبول شدنم هست ؟
من لیسانس کامپیوتر دارم فکر می کنم خیلی مشکله اگه بخوام فوق کامپیوتر بگیرم
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟
من که الان چند سالیه اصلا درس نخوندم فکر می کنم همه چی از یادم رفته
راستی اگه بخوام فوق یه رشته دیگه ای را بگیرم چه رشته ای پیشنهاد می کنی ؟
راستی پوپک جان چه موسسه ای یا کتابهایی می تونی بهم پیشنهاد بدی ؟
2810