2777
2789
عنوان

تقاصم را سبکتر کن گناهم را نمیدانم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22100 بازدید | 139 پست
سلام فرشته عزیز.خوبی خانومی؟
مرسی که یادم بودی.
یه مدت خیلی افسرده شده بودم.اصلا حوصله هیچ کاری رو نداشتم.هر چقدر شوهرم بیشتر بهم محبت میکرد من بیشتر اونو کنار میزدم! تا اینکه از من دلسرد شده بود و این موضوع منو بیشتر روانی کرد!
دقیقا قبل عید بود.تازه عید هم رفتیم دبی.ولی اصلا بهم خوش نگذشت بیشترش هم مقصر خودم بودم.
تا اینکه دیدم نه! خودم دارم با این اخلاقام زندگیمو داغون میکنم.وقتی برگشتیم باهاش اتمام حجت کردم! گفتم نمیتونم اینجوری ادامه بدم تو اصلا بهم آرامش نمیدی.گفت من چیکار کنم وقتی هر کاری برات میکنم تو عوض تشکر میای پاچه منو میگیری!
گفتم :باید به من حق بدی به خاطر کارای گذشتته که الان نمیتونم فراموش کنم.
گفت:حالا مگه چی شده؟تو فقط یه اس ام اس دیدی داری اینجوری میکنی؟خودتو باختی؟اگه برای مثال منو با یکی دیگه میدیدی حتما الان مرده بودی!از بس که ضعیفی!
این حرفش خیلی روم تاثیر گذاشت.تصمیم گرفتم عوض شم و خدارو شکر تا الانم تا حدودی موفق بودم.
اونم سرگرم کارشه یعنی اینقدر غرق کارش شده که وقت سر خاروندن نداره.
اینجوری منم خیالم راحت تره.
نسبت به گوشیش هم اصلا حساس نیست و حتی بیرون که میریم گوشیش همش تو کیف منه.
وقتی من تغییر رویه دادم دیدم که اخلاق اونم بهتر شده.
حتی خودش یه بار اعتراف کرد که :خدا منو دوست داشته که تو اون اس ام اس رو دیدی و نزاشتی که من پامو فراتر از این بزارم و خوشحالم از اینکه به همسر مهربون و خانومی مثل تو خیانت نکردم!
البته خیلی هم از آبروی خودش میترسه چون اینجا همه میشناسنش و میگه اگه یه زمانی همچین کاری میکردم اول از همه آبروی خودم میرفت!
نمیدونم فعلا که همه چی خوب به نظر میاد تا ببینم خدا چی برام میخواد!
چند بار میخواستم این تاپیک رو پاک کنم ولی دلم نیومد گفتم بزار باشه گهگاهی بیام بخونم که یادم بیافته چقدر زندگیمو دوست دارم و باید برای نگه داشتنش تلاش کنم.
مرسی از همه.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
مارال جون خدا رو شکر. خیلی خوشحالم. به خدا اینقدر خوشحالم که تو پوستم نمیگنجم. امیدوارم همیشه زندگی به کامت باشه. خدا رو هیچ وقت فراموش نکن و همبشه به خودش توکل کن. خوشبخت باشی. بای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.