2777
2789
عنوان

تقاصم را سبکتر کن گناهم را نمیدانم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22100 بازدید | 139 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مارال عزیز
من کل تایپیکت رو با حوصله خوندم گلم ، خیلی خوشحالم که مشکلت حل شده ، امیدوارم روزهای زندگی براتون هر روز شیرین تر از گذشته باشه عزیزم ، یه چیزی هم بهت بگم و اون اینه که اصلا" و اصلا" روی اعصابه شوهرت راه نرو و بیخودی بهش کلید نکن چون این نقطه ضعف مردهاست و هر چققدر هم مقصر باشند دیوونه میشند و همه کاسه و کوزه ها رو یکدفعه می ریزند بهم براشونم مهم نیست چقدر خوب و فداکار بودی !
سلام دوست جونا.
من با اجازتون فردا دارم میرم مشهد پابوس امام رضا.البته بدون شوشو با خواهرام .پسرمو میزارم پیش شوشو و مامانم.
شوشو دوست داشت با هم بریم ولی کاراش این مدت خیلی سنگین بود گفت بمون تا عید با هم بریم ولی چون دوست داشتم تولد امام رضا اونجا باشم گفتم اشکال نداره ایندفعه تنها میرم دفعه بعد سه تایی.
فردا صبح پرواز داریم واسه امشب که در اصل شب تولده نتونستیم بلیط گیر بیاریم.همینم غنیمته.

واسه همتون دعا میکنم امیدوارم لایق زیارتش باشم و من حقیر و گناهکار رو بپذیره.
ان شاالله همه حاجتاشون تو این شب عزیز روا بشه.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
سلام.
فرشته ساره و ستاره جون خوبین؟
ببخشید دیر جواب میدم.آره اوضاع خدارو شکر خوبه.
بله عکس کاربریم عکس کیارشه.الان 5سال و 9 ماهشه.تو اون عکس 7 ماهه است.

اگه تاپیکی با موضوع جالب باز کردین منو خبر کنین.
راستی سر کار میرم.بالاخره شوشو موافقت کرد.خیلی روحیه ام عوض شده.
از همتون ممنونم.
مارال جون به نطر من شوشو متوجه سردی تو نسبت به خودش شده وبا اون 2 تا اس ام اس فقط خواسته حس حسادته تورو که همه ی مردا از این نقطه ضععف خانما خبر دارن تحریک کنه تا دوباره تو رو به دست بیاره.وگرنه کسی که اهل این کارا باشه راه مخفی کردنشم بلده نه اینکه پیام رو پاک هم نکنه پس میخواسته تو ببینی .گرچه که کار کثیفی بوده ولی ................این همیشه بدون مردها پسر بچه های بزرگ شده اند.
سلام دوستای عزیز.
خوبین؟
بعد از مدتها دوباره اومدم اینجا که باهاتون درد و دل کنم.
فکر نکنین که مشکلم کامل حل شده بود و این مدت خوش و خرم بودم نه .اوضاع بدتر شده که بهتر نشده!
یعنی خودم نخواستم دوباره اعتماد کنم.
زندگیم جهنم شده.از بس گریه میکنم چشمام همیشه درد میکنه.
نتونستم دوباره بهش اعتماد کنم الان طوری شده که به سر کار رفتنش هم شک دارم اصلا دچار توهم شدم.
خودشم اخلاقش 180 درجه تغییر کرده .دیگه براش مهم نیست ناراحتی های من.
نمیدونم چیکار کنم؟ داغونم. سال نو داره میاد ولی من انگار عزادارم. هیچ چیز خوشحالم نمیکنه.
هیچ نصیحتی هم نمیتونه آرومم کنه.
چقدر با خدا درد و دل کردم ولی انگار اونم از من دلگیره.
مارال جان چرا چی شده؟؟؟ من همیشه به این تاپیک سر میزدم خیلی از حرفهای دوستای دیگه استفاده کردم. الان اتفاقی اومدم اینجا .چقدر ناراحت شدم........چی شده دوباره
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
سلام مامان ساحل عزیز
نمیدونم چیکار کنم . دارم کم کم روانی میشم.حتی به خودم هم شک دارم.
مثلا همین امروز صبح شوشو رفت دوش بگیره صورتشم اصلاح کرد ولی چون دیروزم اصلاح کرده بود فکر کردم نکنه امروز با یکی قرار داره داره خوش تیپ میکنه! بهش گفتم خلاصه عصبانی شد و رفت و من موندم و یه دنیا سوال و گریه!
هر کاری میکنم نمیتونم بهش اعتماد کنم میگم اگه من اطمینان کنم ولی اون کار خودشو بکنه چه فایده داره؟
هر شب گوشیشو چک میکنم وقتی هیچی پیدا نمیکنم به این نتیجه میرسم که همه چیزو پاک کرده.
آخه جدیدا جواب سر بالا هم میده.اولا سعی میکرد منو قانع کنه که چیزی نیست ولی الان ؟!
من تا حالا گوشی همسری رو چک نکردمممممممممم

نه تو اون 7 سال دوستی و نه تو این 5 سال زندگی....

این چیزها رو که می شنوم وسوسه می شم.....ولی وقتی می بینم یه جایی می ریم گوشیشو می ذاره تو کیف من
چون اینقدر تنبله دوست نداره جیبهاش سنگین بشه....هههههههه

یا خودش پسورد ایمیلشو می ده میگه برو ببین فلانی چی زده برام ترجمه کن یا وقتی می ره حموم و تلفنش زنگ می زنه می گه جواب بده بگو دست من بنده.....دیگه از سرم می افته که برم تو میلهاش یا اس ام اس هاش کنجکاوی...

به نظرتون باید این کار رو بکنم؟؟؟؟!!!!!!!!!
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
2810