2777
2789
عنوان

تقاصم را سبکتر کن گناهم را نمیدانم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 22100 بازدید | 139 پست
مارال جان تو بجای اینکه مشکل خودت رو حل کنی یک مشکل دیگه هم ساختی !؟ بجای اینکه ببینی دلیل بی مهری شوهرت چیه ، بجای اینکه برای نجات زندگی ات وقت بزاری خودت هم زدی به بیراهه ؟؟؟؟ خانمی اینجاست که نقش یک زن تو زندگی معلوم میشه ! گر چه میدونم بعضی مردا کلا" چشمشون زیاد این ور و اون ور میره و اینم ذاتی است اما میدونم همون مردا در مقابل محبت با سیاست زنشون بهترین مرد دنیا میشن! اما در مورد جیزایی که فهمیدی باید باهاش حرف میزدی و بروش میاوردی! چرا اینکار رو نکردی!؟ این موضوع چیز کوجکی نبود که تو دلت بریزی و بخاطر همین کینه رابطه با مرد دیگه رو شروع کردی!!! باید با شوهرت حرف میزدی و بهش میفهموندی که کارش تا چه حد آزارت داده هنوزم دیر نشده ! سعی کن از شوهرت بهترین مرد رو بسازی و از در کنارش بودن لذت ببری! امیدوارم آرامش به زندگی ات برگرده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال جون خوشحالم که همه چی ختم به خیر شد نمیدونی دیروز وقتی رسیدم خونه اونقدر خوشحال بودم که آهنگ همه چی آرومه حمید طالب زاده رو گذاشتم ورقصیدم
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم تو به من دل بستی این چقدر خوبه که تو کنارم هستی
همه چی آرومه غصه ها خوابیدن شک نداری دیگه تو به احساس من همه چی آرومه من چقدر خوشحالم توپیشم هستی به خودم میبالم تو به من دل بستی از چشات معلومه ...
تشنه چشماتم منو سیرابم کن منو با لالایی دوباره خوابم کن بگو این آرامش تا ابد پابرجاست حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست ...
سلام مارال جون..کل تاپیکت رو خوندم..خیلی خوشحالم که همه چی به خوبی برطرف شده..انشالله کم کم اعتمادت هم مثل گذشته میشه باید یکم به خودت فرصت بدی..شرایطتو درک میکنم و برات دعا میکنم بعد ازین همه چی خوب پیش بره..فقط سعی کن از نظر عاطفی دیگه از شوهرت فاصله نگیری
سلام دوستای گلم.
از همتون تشکر میکنم که همیشه یه سر به تاپیک من میزنین.

فقط از دست سمیرای عزیز دلخور شدم که با اون لحن با من صحبت کرد.احساس میکنم کل صحبتهای منو نخونده که اینجوری منو متهم به داشتن رابطه با یه مرد دیگه میکنه!

عزیزم هر کسی در برابر مشکلات یه عکس العملی نشون میده و همه هم نمیتونن عاقلانه تصمیم بگیرن.به خاطر همین از شما خوشگل خانوما نظر خواستم!
به هر حال از همتون ممنونم. به نظراتتون احترام میزارم.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
نارسیس جون منم اون آهنگو خیلی دوست دارم .به آدم آرامش میده.

قربون اون خدا برم که آرامش داشتن ما خانوما رو به دست شوهرامون سپرده!

یعنی اونا هم وقتی ما تحویلشون نمیگیریم اینقدر عذاب میکشن؟
خانمی سرنوشته سختی داری ولی یه زن باید هنر به دست اوردنه یه مرد رو توی خودش تقویت کنه شوهر من کلا مثله شوهر شما نیست از نظر اظهار علاقه صفره ولی وقتی همسر شما این قابلیتو داره میتونی به سمته خودت بکشونیش این به هنر شما و بازی شما توی زندگی بر میگرده شرمنده ولی من فکرمیکنم کم کاری از سمته خودت بوده
مارال جون شروع ماجرا خیلی ناراحت کننده بود ولی خیلی خوشحال شدم دیدم به خیر گذشت و آشتی کردین.من فکر میکنم حالا دیگه وقته حرکت های موثره.حالا دوباره فرصتی دست داده تا با محبت بی قید وشرط شوهرتو وابسته و دلبسته خودت بکنی تا دیگه هیچ وقت ته دلت هم بهش شک نکنی .وقتی دوباره عاشق و وابسته بشه چه جوری میتونه فکر خیانت به سرش بزنه؟؟؟؟ما زنها میتونیم دوباره شوهرامونو مثل روزهای اول ازدواج عاشق خودمون کنیم ،چراکه حالا شناختمان بیشتر شده و عاقل تر و با تجربه شدیم.
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
مارال جون خداوند زن ومرد رو آفریده تا به همدیگه آرامش بدن
مطمئن باش مردها هم مثل ما زنها هستن اگه تحویلشون نگیریم عذاب میکشن یه اخم کوچولو که بهشون میکنی به هم میریزن وناراحت میشن ولی عکس العمل اونا با ما فرق میکنه
هیچ وقت ازاینکه به شوهرت وابسته هستی واینکه چقدر دوستش داری وبراش دلتنگی ناراحت نباش از اینکه اون هم این موضوع رو بدونه نگران نباش
ممنون عزیزان من.
یه وقت نگین این مارال مشکلش حل شد دیگه پیداش نیست.
من هیچ وقت دوستای گلم رو که موقع ناراحتی همراهم بودن فراموش نمیکنم. همیشه به یادتون هستم.
اگه تاپیک جالبی باز کردین من رو هم خبر کنین.
2810