2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
ملیحه جون تولد پریا گلی مبارک عزیزم

این هم عکسای امروز انیتا در راه طرق

خونه امون ... پریروز

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

امروز ..سد طرق

5شنبه هفته قبل ..کوهسنگی
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیحه جون 12 جلسه 25 تومن + 5تومن هزینه بیمه
رادوینو خودشون نگه میدارن مربی دارن با اتاق کودک هزینه نگه داشتن رادوین هم جلسه ای 1000تومنه
اره تو اب و برقه
ماشالا انیتا جون چه جای باصفایی
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...............مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن
7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90...................بنت‌الهدی...3500 ..........قدسیه علوی.......رضاشهر

www.alijgar.persianblog.ir
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی ......لیسانس حقوق.....خانه دار

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...............مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن
7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90...................بنت‌الهدی...3500 ..........قدسیه علوی.......رضاشهر

سایه جون ...منم دوست دارم بیام اونجا ورزش که انیتا رو هم بیارم .. اما باید کلی هم هزینه اژانس بدم .. انشالله قراره تا اخر شهریور بیایم کوثر اونوقت بهمون نزدیک میشه .. الان تو که میری محلی داره که خانمها بشینین چای و حرف و اینا .. اونها مراقب بچه ها باشن ؟؟

اتنا جون ..منم نرم افزار خوندم ... تا قبل از بارداری انیتا می رفتم سرکار و وقتی باردار شدم دکترم بهم گفت چون یه سقط داشتم باید بمونم تو خونه .. منم تصمیم گرفتم تا دو سه یالگی انیتا نرم سرکار و بچه رو با خیال راحت بزرگ کنم

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین .......نرم افزار....خانه دار

5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی ......لیسانس حقوق.....خانه دار

ممنونم از دوستهای گلم بابت تبریک تولد پریا
با اجازتون من edit میکنم لیستو که توی یک خط بشه
منم قبلا مسئول کنترل کیفیت بودم و فعلا خونه دار

نام.........نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن .......محل سکونت......نام دکتر...تحصیلات...شغل

1-ملیحه......پریا.........15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد...لیسانس شیمی..خانه دار

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین .......نرم افزار....خانه دار

Lilypie Maternity tickers
2810