2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی
1.ملیحه............پریا................15 اردیبهشت 90
2.آتنا...............علی...............17 شهریور90
3-مریم......... مامان نازنین زینب.......11 مرداد
4-هدی..........سید یاسین..........20فروردین
5-سفید برفی.... انیتا............8 فروردین
6-سحر.............زینب...........26 دی90

سلام....از آشناییتون خوشبختم.....دلم یه همچین تاپیکی میخواست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب همشهریهای عزیز چطورین ؟؟
من طرف کوهسنگی زندگی می کنم و از مامی یاسین دورم .. اگر کسی نزدیک من هست خوشحال میشم با هم قرار بذاریم و بچه ها رو با هم ببریم گردش
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
وای وای وای......آبروی مشهدی ها رو بردین.....خب بیاین دیگه مامانای بی بخار......

منم بعد از ازدواج اومدم آخوند خراسانی.....خودم بزرگ شده بلوار هنرستان هستم......خونه پدر شوهر و مادر شوهر خدا بیامرزم(هر دو ) زندگی میکنم......
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان تولد........وزن نی نی.........محل سکونت
1-ملیحه......پریا......................15 اردیبهشت 90...............سینا...............2920................بلوار اندیشه
Lilypie Maternity tickers
نام.............نام نی نی..............تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان تولد........وزن نی نی.........محل سکونت
1-ملیحه......پریا......................15 اردیبهشت 90...............سینا...............2920................بلوار اندیشه
2-سیما .... انیتا ......................8 فروردین 90.................مهر ...............3450................کوهسنگی

رادوین منم 24 فر.ردین دنیا اومده

2-سیما .... انیتا ......................8 فروردین 90.................مهر ...............3450................کوهسنگی
3.ندا............رادوین..................24فروردین90................مهر...................3100...............هاشمیه

کاش اسم دکترتونو هم مینوشتین
من با پیشنهاد سایه موافقم پس داریم:
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر
1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...............سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

Lilypie Maternity tickers
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی .........بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...............سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..................مهر..............3100.............هاشمیه........آریامنش
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
2810