2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
سلام دخترها .. کی پایه است روز چهارشنبه صبح بریم پارک؟ اگر می یاین خبرشو اینجا بذارین و تلفن رو تو وبلاگ انیتا .. من می خوام ساعت10 یا 10.5 حتما اونجا باشم ... که خیلی گرم نشه
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
فهیمه جون ما اماده ایم هماهنگی با شما تا اخر هفته سعی کن قرارو بذاری که من میخوام برم سفررررررر
اینی که سیما جون هم میگه خوبه
سیما جون تل منو معصومه مامان اوینا داره من سرعتم کمه نمیتونم بیام تل بذارم بگو به منم خبر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا(به قول سیما جون)
منم با قرار موافقم من موبایلم فعلا خرابه یعنی گوشیم سوخته شماره خونمو میذارم ولی بگین کجا بذارم؟
از دست این عکاسی روناک. زنگ رده میگه ببخشید ما نتونستیم دامن پریا که زیرش مونده رو رتوش کنیم خیلی ناراحت شدم گفتم عکاسی با این هم اسم و رسم بعیده که عکاس همچین بی دقتی بکنه بیشتر از این ناراحت شدم که بهش میگم خوب پس این عکس رو کنسل کنین میگه نه باید بیین یا دوباره عکس بگیرین یا یک عکس دیگه بگیرین خوب یکی بگه آدم عاقیل من که سه نوع عکس گرفتم از این سه نوع که یکی رو اسبه یکی لختی و یکی هم تولد اسبشو که فاتحه خوندین بیام یکی با تم تکراری انتخاب کنم ؟؟؟
منم دوباره وقت بذارم واسه یک عکس ؟؟؟
مجبورم بگم پرتره رو بگیرم خیلی عصبانیم
میگی بریم هزینه بیشتر بکنبم که راضی تر باشیم ولی.........
شما باشین چه میکنین ؟
Lilypie Maternity tickers
مامانا سلام خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟/امروز عصر ساعت 6 قرار پارک ملت بانوان....
هرکی تونست بیاد...تا الان نتم قطع بود وگرنه زودتر اطلاع رسانی میکردم......
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
*****و حالا سورپرایزی دوباره *****

شوی یک روزه حراجی از 10 % تا 50% فقط و فقط به علت مسافرت چون هفته اینده برای اوردن کارای جدید مسافرم

این فرصت طلایی رو از دست ندهید (فقط و فقط یک روز )

زمان شو : پنج شنبه 11 خرداد از ساعت 11 تا 8 شب

مکان: سعادت اباد خیابان علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1 09381554314

وبلاگ رو اپ کردم با عکسای جدید http://www.niiniicenter.mihanblog.com/ یه عالمه کار دیگه هم هست که عکسشون تو وبلاگ نیست

این هم ادرس کلوپم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=11-3-1391

دوستدار همه ی شما مامان سروش (شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
مشهدی های عزیز
من خونه وکیل آباد(بلوار نمایشگاه) است
محل کار 4 راه خیام دستغیب 28 یا فرهاد 25(ملک آباد)
می شه یک مهد خوبه که این مسیر بخوره بهم معرفی کنید؟
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند