2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
باید دوباره بپرسم از مادرشوهرم؛نگه چ خنگه‏!بنظرم گفتن فامیلای خانم صادقیان‏(‏نقیب زاده‏)مادرشوهر خواهرشوهرم :‏)‏ و اقای نوذری هههههه بهم بگو فامیل دور‏(اونکه تو کلاه قرمزی بود:‏)‏‏‏)‏‏‏)‏
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1-ملیحه......پریا.........15 اردیبهشت 90.....سینا.......2920......بلوار اندیشه......پور جواد.....لیسانس شیمی..خانه دار

2.ندا..........رادوین......24فروردین90.........مهر........3100........هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ........8 فروردین 90........مهر ........3450......کوهسنگی...... خادم و آذری متین .....نرم افزار....خانه دار

4-سحر.......زینب.......26 دی 90........بنت الهدی......3830......آخوند خراسانی.......ساعدی......لیسانس ادیان و عرفان و فعلا دانشجوی رشته بوووووووووووووووووق......خانه دار و بچه دار

5-آتنا....علی........17شهریور 90......ثامن الائمه......3300......مطهری جنوبی.....جندقی ....لیسانس حقوق.....خانه دار

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن ......لیسانس شیمی......تدریس کامپیوتر

7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90.......بنت‌الهدی...3500 .........رضا شهر.......قدسیه علوی

8-صبا.... سوگند .......29شهریور90...... سینا ..... 3.100 .....سازمان اب صادقی ..... شهناز شیبانی ... لیسانس ...... شاغل در یه اداره دولتی

9-معصومه......آوینا.....21خرداد90...مهر.....3300......کوهسنگی.....زهرا زارع.....دانشجو حسابداری...خانه دار

10- افسان.....امیر علی.....25 اردیبهشت.....2800......رضاشهر.....مرضیه مهاجری....لیسانس.....خانه دار

11- هاله......دریا.....21خرداد......3400.......سیدرضی........سودابه حسینیان......دانشجوی دکتری.....روانشناس
سلام به همه .. خوبین ؟؟؟

مصی جون دیروز از توی کوجه اتون رد شدم ... خونه اتون رو بروی خونه اقای گرگانیه ؟؟
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
افسان جون .. من یه اقای گرگانی می شناسم که چندتا دختر داره .. تعدادشو نمیدونم .. فکر کنم نجمه بود یکیش

مادر این اقای گرگانی که میگم به عمو و بابای من شیر داده ... مادر رضاعیشونه

پس درست اومدم .. می خواسم بیام زنگ بزنم دم در خونه اتون .. بعد گفتم نکنه خواب باشی