2777
2789
عنوان

بیماری پوستی ماکولار

265 بازدید | 11 پست

کسی درمان شده؟ این خانوم اهوازی که میگن داروش اثرگذار هست،کسی بوده که درمان شده باشه؟ میخوام داروی این خانم اهوازی رو امتحان کنم ولی مبلغش زیاد هست،قبلش گفتم اینجا بپرسم کسی تجربه داره

روی بازوهام، و پاهام یک سری لکه های قهوه ای ایجاد شده چندسال پیش خیلی دنبال درمانش بودم و چیزی کارساز نبود و یک پزشکی بهم گفتن درمان نداره واگیردار و خطرناک هم نیست،خارش  هم داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندوقت پیش همینجا چندنفری بودن که از طب سنتی نتیجه گرفتن و کامل درمان شدن و یک خانمی گفتن توسط یک خانم اهوازی درمان شدن و شمارش رو گذاشتن و منم به اون خانم اهوازی پیام دادم،میخوام ببینم چندنفر ازش نتیجه گرفتن

من بچه شیر میدم.یه آزمایش انجام دادم و فهمیدم که حساس به پروتئین هم هستم.شما حساس به پروتئین نیستی؟ب ...

سلام،طب سنتی رفتم ولی متاسفانه نصفه ول کردن،ولی طبق برنامش که جلو رفتم خارشم خیلیییییی کم شده بود

سلام.خوبیدخانم استارترشمادرمان شدید؟منم چندساله درگیراین بیماری ام توروخدااگرجواب گرفتیدبگید

سلام ،طب سنتی رفتم نصفه ول کردم،ولی خارشم خیلی کمتر شده بود،یکم سرم خلوت شه دوباره ادامه میدم،طب سنتی یک جای معتبر برو مطمئنا تاثیر داره

سلام ،طب سنتی رفتم نصفه ول کردم،ولی خارشم خیلی کمتر شده بود،یکم سرم خلوت شه دوباره ادامه میدم،طب سنت ...

سلام لک های شما بهتر شدن؟ چند ساله این بیماری رو دارین؟ لک ها ثابت موندن یا دارن بیشتر میشن؟

منم چندین ساله از این بیماری رنج میبرم.راستش با طب سنتی جلو پیشرفتشو گرفتم.اما همیشه تا نصفه ولش کرد ...

سلام عزیزم. منم شک دارم ک ماکولار دارم یا ن. میشه عکس بفرستم ببینی؟ 

چندوقت پیش همینجا چندنفری بودن که از طب سنتی نتیجه گرفتن و کامل درمان شدن و یک خانمی گفتن توسط یک خا ...

اسی من این خانم رو نمیشناسم شاید واقعا تونسته  توسط اون خانم خوب بشه ،ولی مراقب باش چون ممکنه بعضی تاپیک ها و پیام ها صرفا تبلیغ باشه