2777
2789
عنوان

معرفی مربی خصوصی رانندگی (خانم )

| مشاهده متن کامل بحث + 66052 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها پرونده رانندگی من ماله سال 85 بود توی 5 سال بیشتر از ده تا مربی عوض کردم اصلا میترسیدم برم امتحان بدم همه ی مربی ها اعتماد به نفسم رو میگرفتن یه دوستی عزیزی که بی نهایت ازش ممنونم توی همین نینی سایت شماره یه خانوم مربی رو بهم داد که ایشون سمت تیراژه هستن خدا انشاال... خیرشون بده تا عمر دارم مدیونشونم با پنج جلسه امتحان دادم و قبول شدم آموزششون با همه مربی ها متفاوته هر کس خواست ایمیل بزنه شماره ایشون رو براش بفرستم خانوم هستند ماااااااااااااااااااااااااااااااه ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااه
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
عزیزم خواهرت دقیقا مثه خواهر من هست شرایطش رفت پیش مربیـه مـن...آموزشگاه روزبــه..میدون فاطمــی..خانم مرضیه عـــادل..من خودم با ایشون کلاس برداشتم و بار اول هم گواهینامه گرفتم..خواهرم بعد از 10 سال که از گواهینامه ش گذشته بود رفت پیش ایشون و الان یه راننده ی خیلیییی ماهر شده..خانم عموم به شدت از رانندگی میترسید و اونم باز رانندگیش خیلی خوبـه..با اینکــه خانم هستن اما خیلیییییییییییییی بهتون اعتماد به نفس میده
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!