2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سال  از اول فهمیدم ولی رفتم پیش مشاور، بیشعور میگف برو عروسی کن خوب میشین، بدتر شدیم

اگر هنوز بچه نداری  علاقه نداری جدا بشی به نفعته چون فردا روز بدتر میشی که بهتر نمیشی

سر چی مشکل دارین؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
سر چی مشکل دارین؟

سره سختگیر بودنش رو تک تک مسایل 

حساس بودنش روی نظم وقاعده 

اینا برام مشکلن چون به منم کار داره، اگه بهم کاری نداشت راحت بودم

نمیتونم نظر بدم جلو بقیه، حرفمو بزنم یا.... یه جوری از موضع خودش حرف میزنه که هیچی نمیتونم بهش بگم

یه صحبت ساده نمیتونم، نمیتونم خودم باشم، حالم داغونه

اینا رو فقط کسی مثل من درک میکنه که دوسال باهاش زندگی کنه و سختیشو لمس کنه 

سره سختگیر بودنش رو تک تک مسایل  حساس بودنش روی نظم وقاعده  اینا برام مشکلن چون به منم ک ...

دوسش داری ؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
نه قلبا دوسش ندارم،  وابسته هستم

عزیزم قبل جدایی یه مشاور برین حتما بلکه مشکل حل بشه ان شا الله

2810