2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم یه فرشته ست!

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 37 پست
هیچ ایرادی میگفت همیشه فکر میکردم شوهر من خیلی خوبه ولی وقتی دیدم شوهر تو ،تو کار خونه کمک میکنه،فه ...

پس شوهرش ایرادی نداره و خواهرت حساس شده 

من شوهرم واقعا سختگیره، ایراد دیگم داره ولی این برام سخته خیلی

من تو مجردیم بیست روز بخاطر اینکه مامان بابام نبودن خونه خواهرم بودم، میشناسم کامل رفتارای شوهر خواه ...

شاید چون شما اونجا مهمون بودین،احترام تون رو نگه میداشته

از طرف دیگه اگه این اخلاق برات مهم بود باید موقع ازدواج میگفتی هیچ چی برام مهم نیست ولی اینو میخوام

خوبی های همسرت رو بنویس،مطمئن باش خوبی هم داره ولی شاید چون سختگیری کرده دیگه باعث شده فکر کنی خوب نیست و به طلاق و خودکشی فکر کنی

من مهم ترین چیز برام تو ازدواج این بود که همسرم پیش بقیه ایراد منو نگه،بهم احترام بذاره و ازم مورد بخواد

الان همسرم از نظر مالی خیلی پایینه،ولی برام مهم نیست،اذیت هم میشم گاهی ولی مهم تر از این همین بود که برام ارزش قائل باشه

الان زود قضاوت نکن،یه مقدار واس زندگیت تلاش کن،کم کم مرد ها هم تغییر میکنن و خوب میشن

چند ساله ازدواج کردی؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شوهرش ایرادی نداره و خواهرت حساس شده  من شوهرم واقعا سختگیره، ایراد دیگم داره ولی این برام ...

مطمئن باش اگه سخت گیر هست یعنی میخواد تو بهترین باشی و کسی نتونه ازت ایراد بگیره

چند سال بگذره درست میشه،یکم تو پذیرشت نسبت به این موضوع بیشتر میشه و یکم همسرت نرم تر میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
شاید چون شما اونجا مهمون بودین،احترام تون رو نگه میداشته از طرف دیگه اگه این اخلاق برات مهم بود ...

سه ساله 

شوهرم پیش بقیه هم کسی نمیتونه قانعش کنه، درین حده 

نه شوهر خواهرم کلا همیشه اینجوری بوده، از وقتی ما یادمونه

مطمئن باش اگه سخت گیر هست یعنی میخواد تو بهترین باشی و کسی نتونه ازت ایراد بگیره چند سال بگذره د ...

عزیزم شخصیتش اینه، کلا مدل خانوادش که این از همشون بیشتره درصده ایرادگیریش 

پیر میشم باهاش

تحمل این سخته

کسی رو میشناسی جدا بشه راحت شه

عزیزم شخصیتش اینه، کلا مدل خانوادش که این از همشون بیشتره درصده ایرادگیریش  پیر میشم باهاش تح ...

مطمئنا سخته

چون کلا زندگی سخته،آیه قرآن میگه انسان در سختی آفریده شده

ولی هیچ کی رو نمیشناسم طلاق بگیره و راحت شه،چون هر کسی یه ایرادی داره،از همسرت جدا میشی و با یکی ازدواج میکنی که سخت گیر نیست ولی برا خودش هم سخت نمیگیره و با هر زنی میخوابه،بعد اگه تو بگی چرا خیانت میکنی، میگه ای بابا سخت نگیر اینا عادیه و ...

بالاخره اگه به تهش رسیدی میتونی طلاق بگیری،چون طلاق هم حرام نیست که بگم نکن

ولی تو با کس دیگه ای زندگی نکردی،شوهر خواهرت هم اگه خوبه،فقط یه نفر بوده که اومده خواهرت رو گرفته

۱ نفر دیگه رو مثل شوهرخواهرت نمیتونی پیدا کنی که بیاد با تو ازدواج کنه

از طرفی فکر کن ازدواج نکنی،مطمئنی ۵۰ ۶۰ سالگی پشیمون نمیشی که تنها موندی؟

به نظرم لینکه رفتین خونه پدرشوهرم زندگی میکنین بهت فشار آورده و باعث شده حالت بد تر شه و نتونی اخلاق همسرت رو تحمل کنی

یه سال دیگه هم تحمل کن،شاید خونه تون رو ساختین و حل شد ان شاءالله

مطمئنا سخته چون کلا زندگی سخته،آیه قرآن میگه انسان در سختی آفریده شده ولی هیچ کی رو نمیشناسم طل ...

عزیزم ممنون بابت حرفات بخدا دلم میخواد زار بزنم 

وقتی حالم بده فقط سکوت میکنم و از درون حالم داغون میشه، ازینایی نیستم که داد و بیداد کنن

برام دعا کن 

مشخصه ادمه با تجربه ای هستی از تجربیاتت تو زندگی مشترک بگو، اگه بخوای چنتا درس بهم بگی

اره زندگی مسخرست خیلیم سخته، سختتر وقتیکه ادم شوهرشو نخواد اونوقت تحمل سختی چندبرابر میشه 

خوشبحال خواهرم که خوشبخت شد، شاید خوشبختی نصیب من نیست