2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم یه فرشته ست!

876 بازدید | 37 پست

همیشه میگم خوش بحال خواهرم، ان شاء الله زندگیش همیشه همینجوری باشه، برا اون خوشحالم ولی برای خودم نه

خواهرم جلوی شوهرش خودشه و نظرشو میده، راحت حرفاشو میزنه، شوهرش خیلی حواشو داره  اهل کنایه نیست، راحت از مسائل میگذره با شوخی و خنده در مقابل شوهر منکه نمیتونم بهش چیزی بگم یه جوری جواب میده تو همون مورد کوچیک که جرات نمیکنم حرفمو بزنم، اصلا تعارف نداره و رکه حتی جلو بقیه 

خیلی حساسه و سختگیره رو تک تک مسائل، اعتماد بنفسم داغون شده بخدا به طلاق فک میکنم، از بعد ازدواجم کلی لاغر شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آه این مشکل منم هست

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
عزیزم شوهر خواهرت یه انسان معقوله نه یه فرشته  شوهر شما مشکل داره متاسفانه🤦🏼‍♀️

😔😔 اره میدونم چیزای کوچیک و ساده شدن برام ارزو

ولی نمیدونم ازین ببعدو چیکار کنم 

همه از بعد طلاق بد میگن، اگه بدونم بهترین کاره دریغ نمیکنم

هیچ وقت همه چیز اونجوری نیست که به نظر میاد اگر واقعا مشکل شوهرت فقط همینه بهتره مطالعه کنی دانشت بب ...

بخدا حالم خوب نیست 

ادمه سختگیریه، رو وسایلا، رو کارا 

همه باید دقیق و به وقت و درست باشه 

اینا خوبن ولی وقتی بشه دغدغه و عامل بحث مشکله

تو حرف یه چوری میگه که کسی نمیتونه قانعش کنه 

کاش اسونگیر بود تا راحت میشدم

بالاخره هر کسی زندگی خودش رو داره و قطعا مشکلات خودش

هیچوقت نمیتونید زندگی کسی رو با خودتون قیاس کنید و قطعا از درون زندگی کسی هم اطلاعی نداریم و لذا هر چی میبینیم ظواهر کاره و خیلیا هستن ک در ظاهر خوبن ولی از درون آشوبن و این نوع قیاسها فقط خودتون رو آزار میده

بالاخره زن و شوهر باید تلاش کنن خودشون رو در جهت تکامل ، اصلاح کنن و در مواجه با مشکلات و روزمرگی ها تحمل کنن و در فرصتهای مناسب و در یک فضای دوستانه همدیگه رو انتقاد سازنده کنن و با همفکری هم چاره اندیشی کنن و زندگی رو روز به روز با عشق و نشاط بیشتری به حرکت بندازن اینکه هر مشکلی پیش بیاد و فکر طلاق به سرمون بیاد ک درست نیست و واقعا خودمون رو فقط اذیت کردیم. اصل ازدواج بر تکامل زن و مرد هستش.

انشاالله بهترینها براتون رقم بخوره

2810