2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم یه فرشته ست!

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 37 پست
بالاخره هر کسی زندگی خودش رو داره و قطعا مشکلات خودش هیچوقت نمیتونید زندگی کسی رو با خودتون قیاس کن ...

چیزی که من میگمو فقط کسی میفهمه که لمس کرده باشه 

وگرنه به کسی که میگم میگن نه تحمل کن

اخه وقتی نتونی خودت باشی، نظرتو بدی، کاراتو انجام بدی 

چه زندگیه

شاغلم از شرایط مستقل بودن همینو دارم

منم مثل تو شاغلم یه بچه دارم بارها بهش فکر کردم حقیقتش از شروع دوباره میترسم از اینکه بخام به همهههههه از اول توضیح بدم چی شد چی نشد 

اینکه میترسم تو این جامعه تنها باشم

پس راه سوم رو انتخاب کردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی که من میگمو فقط کسی میفهمه که لمس کرده باشه  وگرنه به کسی که میگم میگن نه تحمل کن اخه وق ...

بالاخره شما باید تلاش کنی و رگ خواب شوهرت رو بدست بگیری البته ن اینکه مثلا هر چی بگی فکر کنی ک باید قبول کنه

خیلی از مردها و یا زنها هستن ک قائل به انجام کار درست هستن و از بی حساب کاری و شلختگی در زندگی خوششون نمیاد و حواسشون به شخصیت زندگیشون هست 

بالاخره با همفکری و تعقل بیشتر و کنکاش در رفتارهای همدیگه قطعا میشه یه راهکار میانه رو انتخاب کرد ک زندگی در مسیر جریانی خودش قرار بگیره ک هر دوتون ازش منتفع باشید

دیگه تحمل ندارم  سه تا راه دارم خودکشی، طلاق یا تحمل

قبل از نظر دادن راجع به هرچیزی اول بگم۲راه داری طلاق یا تحمل راه سومی نیست خودکشی رو اینقدر آسون به زبون نیار

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بخدا حالم خوب نیست  ادمه سختگیریه، رو وسایلا، رو کارا  همه باید دقیق و به وقت و درست باش ...

اسون گیر بود راحت میشدی!!

عزیزم تو یکم به خودت سخت بگیر،مطمئن باش دیگه نیازی نیست ایشون راحت بگیرن

بعدم ظاهر زندگی یکی دیگه رو با بطن زندگی خودت مقایسه نکن

شوهرخواهر  من آدم خیلی خوبیه،خیلی صبور هست و کلی ویژگی مثبت

ولی خواهر من همین فکر رو راجع به شوهر من میکرد،میگفت هیچ کی مثل شوهر تو نمیشه،انگار یه فرشته اس و فلان

همسر منم خوبه،ولی ویژگی منفی هم داره که نه کسی تا حالا فهمیده و نه من اجازه دادم کسی بفهمه

درست نیست ایراد همسرم رو برم به بقیه بگم که

واس همین خواهرم فکر میکنه همسر من بی عیب و نقص

شما هم هنوز شوهر خواهرت رو نشناختی،هیچ آدمی بی نقص نیست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اسون گیر بود راحت میشدی!! عزیزم تو یکم به خودت سخت بگیر،مطمئن باش دیگه نیازی نیست ایشون راحت بگی ...

من تو مجردیم بیست روز بخاطر اینکه مامان بابام نبودن خونه خواهرم بودم، میشناسم کامل رفتارای شوهر خواهرمو

بحث دونستن یا ندونستن بقیه نیس

تو اگه تو شرایط من بودی کاملا درکم میکردی

وقتی طرفت به جابجا کردن یه وسیله حساس باشه که اینو کج گذاشتی راست گذاشتی 

حالا ربطش بده به همه چیز، به رفتار، کارها و خونه و.... 

بخدا ارامش از ادم گرفته میشه

چه ایرادی داشت شوهر خواهرت که اون خواهرت راضی نبود 

هیچ ایرادی

میگفت همیشه فکر میکردم شوهر من خیلی خوبه ولی وقتی دیدم شوهر تو ،تو کار خونه کمک میکنه،فهمیدم شوهر خوب ندیدم که میگم شوهرم خوبه

دیگه من نگفتم شوهر من هم وقتی مهمون نداشته باشیم کمک نمیکنه

وگرنه شوهر خواهرم رو تو فامیل مثال میزنن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
2810