2777
2789
خاله مادرم فوت شده بود مادر شوهرم رفته بود تشیع جنازه من کرجم خانواده ها شهرستانن زنگ زدم تشکر کنم ک رفته حالمو گرف
خدای مهربونم جواب اونایی رو ک من نمی تونم بدم رو خودت ب بزرگی خودت بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2هفته پیش ک شهرستان بودیم خونه مادر شوهرم شام رفته بودیم دامادشونم اومده بود ب شوخی حرف از قاچاق و اینا شد من گفتم حاضرم بکنم ب شوخی حرف میزدیم و میخندیدیم تا این که پدر شوهرم برگشت گف تو گوه میخوری.اون لحظه ب دل نگرفتم میدونستم شوخی میکنه و منظوری نداره.امشب ک برا تشکر زنگ زده بودم حرف اون شب و اون حرف پی اومدمادر شوهرم گف میگم تو جرا زنگ زدی 2هفتس زنگ نمیزنی والا زنگ زدی برا دعوا و این حرفا منم هیچی نگفتم
پدر شوهرت گفت گوه میخوری؟؟؟؟؟ شما ناراحتیتو نشون ندادی؟؟؟از این حرف
روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
منم نشستم گریه کردم فردا قراره بریم شهرستان 5شنبه امتحان داره اصلا دلم نمیخاد برم با اینکه خانواده خودمم شهرستانن ولی دلم نمیخاد برم متنفرم از اینکه ببینمشون
پدر شوهرم یکم اعصابش ضعیفه حرفشو زیاد جدی نگرفتم درسته بعدا ناراحت شدم ولی دلم از این حرفش ناراحت نیس
2810