2777
2789
امروز عصر به همسرم گفتم یه سر بریم بیرون ، میگه مگه نمیدونی فوتبال پرسپولیسه !! ( حالا جالبه استقلالیم هست ) ، اونو که نگاه کرده تموم شده یکی دیگه ... حالا الانم فکر کنم ساعت یازده بازم فوتبال داره ، میشینه مث دیشب تا ساعت یک نگاه میکنه و بعدشم یک ساعت کل کل با دوستاش توی وایبرو ... هیچی دیگه امروز و امشب توی خونه ما فقط فوتباله آقا چهار چشمی میره توی تی وی و منم که هیچی... این وضع بعضی از روزا توی خونه ما هست ..... ))-:
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم مث من ناراحتین از این مساله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
شوهر منم همینجوره
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
منم هر شب با شوهرم واسه فوتبال دعوا داریم من میخوام ببینم اون میخواد بزنه شبکه نمایش و نسیم میگه این چ زنیه گرفتم میدونید چیه از بس بابام عاشق فوتبتل بود ماهم مجبور بودم ببینم دیگه کم کم دوست داشتم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
اگه ماهواره میخرید شاید دیگه فوتبال نمیدیدم اخه تلوزیون هیچی نمیده
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
ای بابا مردا فوتبالم نبینن ی چیز دیگه پیدا میکنن ب ما توجه نمیکنن
آخه مانی کار یه شب و دو شب نیست که سرسنگین بشم باهاش ، یه شب داخلی یه شب خارجی ، یه شب برنامه نوووووود
2810