2777
2789
عنوان

برای اسهال بچه چی خوبه؟

1038 بازدید | 15 پست

خانوما دخترم چندروزه اسهاله ، مهمون برام اومد این چندروز نبردمش دکتر.

شربت لوپرامید دادم. تو سایت خوندم ک عرق نعنا با بارهنگ بحوشونیم باعسل بدیم، دادم ولی خوب نشده.

چیکارکنم توروخدا.دخترم از اولم لاغر بو بدتر شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پودر کیدی لاکت بهش بده او آر اس یادت نشه بهش بده و ایکه سوپ مرغ درست کن توش هویچ پخته داشته باشه ّذار الان عکس همه رو براش میفرستم منم دخترم هفته پیش رفتیم شهرستان گرما زده شد اسهال بود 

۳ سالشه..باشه ممنون میخرم براش

دختر منم سه سالشه بگیر ببین او آر اس خوش مزه است با طعم توت فرنگی مثل قرص جوشانه بریز تو لیوان با نی بده یواش یواش بخوره آب بدنش تامین بشه بشین کنارش و بده دستش تا تهش و بخوره 

دستور چی رو بدم سوپ مرغ پیاز، چند حبه سیر ادویه و گشنیز  جو پوست کنده و مرغ و هویچ و رب  ب ...

دستور مصرف این پودر رو، چند ساعت یبار بدم؟تو ماست بریزم؟دختر شما چند روز بعد این دارو ها خوبشد؟

دستور مصرف این پودر رو، چند ساعت یبار بدم؟تو ماست بریزم؟دختر شما چند روز بعد این دارو ها خوبشد؟

تو دو روز پشت سر هم موقع نهار و شامش وقتی داری غذا همون سوپ رو میدی بریز تو ماستش بده بخوره دو روزه حالش خوب میشه اگه اسهالش شدیده سه چهار روزه 

تب که نداره یا حالت تهوع فقط اسهاله ؟ 

نه تب نداره فقط اسهاله خداروشکر بالانیاورده..از روزی ک از شمال برگشتیم اینجوری شده ، فک کنم گرما زده شده.

از داروهای خونگی چیزی بلد نیستید؟