2777
2789

برای آرامش دلم دعا کنید...حالم خیلی بده اگه نتونستم جواب کامنتی بدم ناراحت نشید 

فقط بگم تموم شد...من فقط دلداری میخوام چون کسی ررو ندارم سوال پیج نکنید فثط یه نف. که حرف م رو بفهمه و دلداریم بده 

دخترمو تو شکمم مرد 

پسرمو 20 فقط پیشن

بود بچم نارس به دنیا اومد

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.

ذکر یونسیه رو بخون با سوره والعصر خداکمکت می کنه 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه من 17 خرداد به دنیا اومده بود و 7 تیر آسمونی شد

سخته ولی چاره ای جزتحمل نداری.من ماههای اول اینقدگریه میکردم کمردردگرفته بودم که دردش میزد به پام ،دیگه ترسیدم زمینگیرشم خودموجمع کردم

سخته ولی چاره ای جزتحمل نداری.من ماههای اول اینقدگریه میکردم کمردردگرفته بودم که دردش میزد به پام ،د ...

دارم دیوونه میشم...من بچه دار نمیشدم..چند سال منتظر بودم

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.

خالمم همین اتفاق براش افتاد سه سال پیش اینقدگریه کردوجوش زد الان توبسترافتاده نمیتونه راه بره.اونم کمردردش میزدبه پاش ،میخوام بگم حواست باشه یه مدت گریه کردی اروم شدی دیگه خودتوسرگرم کن باکاریاهرچی،

2810