2777
2789
عنوان

اسم نی نیمو چی بزارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم هرچی قدیمی تر بهتر😂😂 اسمای جدید خیلی بد شدن قدیما خیلی اسما سنگین تر بود

درسته حرفت البته ببخشید من جواب دادم 

متاسفانه بعضی اسامی تاریخ انقضا دارن

مثل هستی الهه ستایش و امسال اینا

بعضی اسما ندارن مثل دریا حسین فاطمه دنیا و و و 

اشکال نداره دهه چنده

نه میگم یوقت خدانکرده  پس فردا بچت که مدرسه رفت جلوی آرتمیس و ملینا و سارینا که اسمای بروزی هستن تقریبا اسمشو دوس نداشته باشه و ازت گله کنه ،آدم حس خوبی پیدانمیکنه به گله کردن بچش

بازم نظر خودت محترمه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
درسته حرفت البته ببخشید من جواب دادم  متاسفانه بعضی اسامی تاریخ انقضا دارن مثل هستی الهه ستای ...

نه بابا اشکال نداره ریپلایو واسه همین گذاشتن دیگه

آره یه سری اسما دوره ای مد میشن و بعد جالب نیستن دیگه

ولی کلا اسمای قدیمی موقرانه ترن چه برای پسر چه دختر

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
وا هستی و الهه ک قدیمی نیستن ی کابری میگ فردا دخترت خجالت میکشه از اسمش چ حرفاااا مگه ماهبس شاهبس می ...

یه کاربری که خودمم نگفتم‌خجاالت گفتم گِله

بعدم عزیزم نظرهرکسی محترمه 

نظرشما هم بهمچنین محترم برای بنده

خداکنه یادبگیریم بااحترام نظری رو نقض یا قبول بکنیم

اونیکه شاه بس و فلان هم‌میذاره برای خودش،شیرینه که میذاره

ولی وقتی استارتر اومده نظر خواهی باید جنبه شنیدن نظرات متفاوت رو داشته باشه که الحمدالله من دیدم ایشون جنبشو داشت

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
2810