2777
2789
عنوان

رگ خواب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7605 بازدید | 48 پست
هرچی باهاش حرف میزنم ک نخور خوب نیست میگه من دائم ک نمیخورم و بخورمم یه چیز خوب میخورم ... اما من می ...

خب عزیزم من بهت میگم تنها راه بهتر کردن مردا اقتداره 

باید انقد بزرگش کنی و بهش احترام بزاری ک در شان خودش شراب رو ندونه 

عالم به علی نازد و ماهم به علی💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا به سیاست و رگ خواب نیست مرد باید خودش بخواد که کاریو انجام بده تا خودش نخواد نمیشه ، سر تا پا عسل هم باشی میگه برو اونور شکرک میزنم سمتم نیا 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌ ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
والا به سیاست و رگ خواب نیست مرد باید خودش بخواد که کاریو انجام بده تا خودش نخواد نمیشه ، سر تا پا ع ...

خب چون هروی به حدش خوبه به مرد ک نباید محبت کرد 

به مرد با اقتدار داد وقتی یه خانوم اشتباه کنه و محبت کنه نتیجه همینی میشه ک شما میگید 

مرد رو میشه تربیت کرد عزیزم تجربه خودم و هزاران نفر دیگه هم همین بود 

ینی چجوری باهاش رفتار کنم،

دیگه شراب خوردنش رو به روش نیار اصلاااااا 

خرید کرد قدر دانی کن ازش ایراد نگیر 

استقبالش برو حتی زمانی ک میدونی الان از پیش رفیقاش اومده 

بزرگششش کن بگو هیشکی می من خوشبخت نیست خداروشکر سایه تا بالا سرمه 

خدا یچیزی به صلاحم میدونسته که مجرد نگهم داشته 

من تا مستقل قوی تر و پولدار نشم با ازدواج شوهرمو خودمو باهم نابود می کنم اگه اینجوری مثل شوهر شما باشه 

بهتره بدون حس نیاز و توقع یکیو انتخاب کنم که بالغانه کنار هم شیطنت کنیم به آرامش برسیم در قالب ازدواج ، ارتباط والد مولد یا کنترل گر و زیر دست یا رییس و مرئوس یا مدیر و کارمند تو قالب زن و شوهری تو کتم نمیره که نمیره که نمیره

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد.