2777
2789
تا حدی خوشگل باشه که روز عروسیش ارایشش نکنن؟؟؟با عقل جور در میاد همچین کاری؟؟ میشه یعنی؟ خوب طرف هر چقدرم خوشگل باشه قطعا با ارایش خوشگل تر میشه!!
نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
با سلام مهم دید اون طرف نسبت به خودشه شاید خودش رو اونقد زیبا میدونه وگرنه هر انسانی حداقل ی ارایش ساده ای داره و ارایش واسه عروسی که کلا بحثش جداست
وقتی خدا را دارم بی نیاز از هر کسی هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من بودم
کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت
منم شنیدم ندیدم!!!فکر میکنم اغراقه!!اخه با عقل جور درنمیاد!! مثلا مادر زادی ریمل و خط چشم و سایه و اینا دارن؟!!
نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
ارهگفتم که من دارم
کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت
2810