2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی میخوام لطفا کمکم کنید

576 بازدید | 9 پست
یک خانم اهدا‌کننده تخمک باید زیر 32 سال سن داشته باشد. خصوصیات و ویژگی‌های این فرد اهدا‌ کننده باید با فرد دریافت ‌کننده هماهنگی داشته باشد. داشتن یه فرزند سالم, فردی که تخمک خود را برای تشکیل یک نطفه اهدا می کند، باید از نظر پزشکی تحت بررسی کامل قرار گیرد تا پزشک مطمئن شود که این فرد، مبتلا به هیچ نوع بیماری ژنتیکی یا نقص مادرزادی نیست. همچنین تعدادی تست‌های آزمایشگاهی و فیزیولوژیکی هم انجام می‌ شود تا از سلامتی این فرد و مبتلا نبودن وی به بیماری‌های منتقله از راه‌های جنسی اطمینان حاصل شود.

در واقع خانم‌های سالمی که تخمک خود را اهدا می‌ کنند، خانم‌هایی با ویژگی‌های خاص اخلاقی هستند و در قلب آنها عشق و علاقه زیادی وجود دارد که می ‌توانند مادر شدن و لذت فرزند دار بودن را به یک زوج که از نازایی رنج می ‌برند، هدیه کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



آره واسه خودم اهدا کننده در روز دوم یا سوم پریود خود مصرف قرص ضد بارداری را شروع می کند. بعد از 2 تا 3 هفته, پزشک متخصص یک سونوگرافی از تخمدان های زن به عمل آورد. در صورتی که تخمدان ها حالت طبیعی داشته باشند, دارویی (Lupron) به زن تجویز می شود. این دارو از آزاد سازی تخمک توسط تخمدان ها جلوگیری می کند.

داروی Luopron به صورت زیر جلدی هر روز تزریق می شود. یک هفته پس از شروع مصرف داروی Lupron یک سونوگرافی دیگر انجام می شود. اگر کیست تخمدانی مشاهده نشدداروی دیگری به نام گونال- اف (Gonal- F یا Follistim (فولیستیم) تجویز شده و کم کم از میزان مصرف داروی Lupron کاسته خواهد شد. .

4- دارو های گونال- اف و یا فولیستیم می تواند تخمدان ها را برای تولید تخمک های زیادی تحریک نمایند. این موضوع خیلی مهم است چون که ما برای افزایش میزان موفقیت نیاز به این دارو داریم که به جای یک تخمک بارور شده چندین تخمک بارور شده را در رحم زن قرار دهیم ( به همین دلیل است که در بعضی موارد ممکن است بیشتر از یک نوزاد در یک نوبت به دنیا بیاید) و ما به این حالت چند قلویی می گوییم.

در روز پنجم یا ششم مصرف گونال اف یا فولیستیم, در ساعات 7 الی 9 صبح آزمایشات اندازه گیری هورمون های استروژن انجام می شوند و یک سونوگرافی دیگر از طریق واژن انجام خواهد شد. بر اساس این نتایج, پزشک میزان داروهای فوق را تنظیم می کند. این کار تا زمان بالغ شدن فولیکول های تخمدانی ادامه خواهد یافت.

3- مرحله بالغ کردن فولیکول ها:

در این مرحله داروی hCG برای بلوغ نهایی تخمک ها تزریق می شود.
مرحله جمع آوری تخمک ها:

در این زمان زن را وارد اتاق عمل می کنند. یک متخصص بیهوشی داروی بیهوشی را به صورت آرامش بخش وریدی تزریق می کند. سپس متخصص مربوطه یک لوله متصل به دستگاه سونوگرافی را همراه با یک سوزن به نزدیکی محل تخمدان ها می رساند و با کمک سونوگرافی محل دقیق فولیکول ها را در تخمدان ها پیدا می کند. سپس توسط سوزن مخصوص مایع فولیکول را همراه با تخمک های درون آن را به درون سوزن می کشد. این کار حدوداً 20 تا 30 دقیقه طول می کشد.
در صورتی که زنی از تخمک زن دیگری برای باروری استفاده کند، آیا تنها متحمل 9 ماه بارداری می شود یا اینکه به لحاظ بیولوژیک می تواند روی جنین تاثیرگذار باشد؟
به لحاظ بیولوژیک، 50درصد کروموزوم های جنین متعلق به فرد صاحب تخمک است، اما وقتی تخمک یک زن در رحم زن دیگری قرار می گیرد، رفتار ژن در محیط کاملاتغییر پیدا می کند. به عبارتی طی 9 ماه بارداری که جنین در رحم زن قرار می گیرد، ولو آنکه او صاحب تخمک نباشد، ژن های جنین تغییر رفتار داده و بیشتر به طرف مادری که جنین را در رحم دارد و خصوصیات او، گرایش پیدا می کند. این مطلب از نظر علمی به اثبات رسیده و مقالات زیادی با مستندات به دست آمده در مجلات معتبر علمی چاپ شده است. این مساله در حوزه ?اپی ژنتیک? مطرح است که به صرف وجود کروموزوم نمی توان گفت، تمام ویژگی های فرد صاحب کروموزوم از طریق تخمک هایش منتقل می شود بلکه باید شرایط محیطی رشد جنین را نیز مدنظر قرار داد. این مساله در مورد شبیه سازی هم صادق است. نمی توان گفت به صرف گرفتن DNA از فردی و قراردادن آن در محیط رحم می توان همان فرد را با همان ویژگی های دوباره متولد کرد چون محیط رشد جنین به تغییر بیان ژن ها کمک می کند. برخلاف باورهای عمومی، امروزه دانشمندان عقیده دارند تربیت کودک نه از زمان تولد که از موقع لقاح آغاز می شود. براساس تحقیقات مبتنی بر شواهد، استخوان بندی شخصیت کودک از زمان جنینی و در رحم مادر آغاز می شود. نوع تغذیه، استرس یا آرامش روانی، نوع تفکر مثبت یا منفی مادر باردار، همه و همه بر شخصیت کودک تاثیرگذار است. به همین دلیل علم ?اپی ژنتیک? اعتقاد دارد، ژن ها تنها 10درصد از خصوصیات فرد صاحب کروموزوم را منتقل می کنند.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز