2777
2789

سلام دوستان مربی رانندگی جناب کربلایی روانتخاب کنین واقعا مربی خوب وباحوصله ای هستن وتمام موارد رانندگی را یادمیدن وباارامش خاصی اموزش میدن  09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان مربی رانندگی جناب کربلایی روانتخاب کنین واقعا مربی خوب وباحوصله ای هستن وتمام موارد رانن ...

سلام منم بااقای کربلایی رفتم اموزش خیلی خوب وباحوصله بودن استرسو خوب از ادم دور میکنه درکل منم راضی بودم خداخیرش بده باوجدان بود فکرنمیکردم یاد بگیرم 09108606882 اقای کربلایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من چندجلسه باآقای حصاری وکربلایی رفتم آموزش واقعا جفتشون عالی بودن اصلا نمیشه ازکارشون ایراد بگیری موارد خیلی مهمی رو یاد میدن وآموزش آقایون خیلی خیلی خوب بود وبه دوستان معرفی میکنم ۰۹۱۹۵۶۲۲۶۷۹آقای حصاری ۰۹۱۹۸۶۰۶۸۸۲آقای کربلایی

سلام منم بااقای کربلایی رفتم اموزش خیلی خوب وباحوصله بودن استرسو خوب از ادم دور میکنه درکل منم راضی ...

سلام دوستان اقای کربلایی یکی ازبهترین مربیها هستن ازنظر اخلال وکار عالی حرفه ای اموزش میدن 

سلام دوستان من اقای کربلایی رو برای اموزش رانندگی معرفی میکنم واقعا ازهر لحاظ خوب اموزش میدن جوری که تو دوسه جلسه اول خودتون متوجه پیشرفت خودتون میشین یه جلسه با ایشون برین اموزش خودتون متوجه میشین 09108606882 اقای کربلایی

من به کامنتهایی که دوستان گذاشتن ونظرشونو گذاشتن اعتماد کردم با اقای کربلایی رفتم از هرلحاظ عالی بود ...

ایشون ازبهترینهای مربیگری هستن من به هرکی که گفتم با اقای کربلایی رفتم اموزش میشناختنشون

کربلایی کربلایی 

انشالله بری کربلا 

بـا هر کی خواس جلــــو بیفته لـج کن 

رو جلوش فرمــونــــو فوری کـــج کـن

یـه دفـه مثــل اسـب وحشی رم کـــن

روی تـمــــــوم آدمـــــــا رو کـــم کـــن

سلام دوستان این خانم که شاعر قرن 20هستن واقعا ادم بی ادب وبیشخصیت هستن که تو یه گروه برای خودشیرینی وجلب توجه هرچی میخوان میگن من میخواستم بدونم که دوستان نظر خودشونو میزارن به شما ربطی داره شما کی هستین که توگروه نظرات توهین امیز میدین خانم سپیده جون  شما خودت کلی اشکال داری از لخاظ ادب خانوادگی پیشنهاد میکنم به یه روان پزشک مراجعه کنین تا مشکل خودتو درارتباط با مسایل اجتماعی حل کنی یک خانم باشخصیت وباخانواده هیچ وقت خودشو تو اجتماع درگیر نمیکنه من فقط تو گروه وتمام جاهای دیگه دارم مطلب میخونم توتمام مسائل تو پزشکی وتمام موارد حرفهای تخریبی میزنی بخاطر همین میگم به روان پزشک مراجعه بفرمایین دوستان ازاین خاله زنکها زیاد هستن که میخوان همه چی رو تو تمام گروهها شلوغ کنن