یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من اقای کربلایی رو برای اموزش رانندگی معرفی میکنم واقعا ازهر لحاظ خوب اموزش میدن جوری که تو دوسه جلسه اول خودتون متوجه پیشرفت خودتون میشین یه جلسه با ایشون برین اموزش خودتون متوجه میشین 09108606882 اقای کربلایی
سلام منم پیشنهادم برای اموزش رانندگی اقای کربلایی رو معرفی میکنم یکی از بهترینها هستن من و دوستم با ایشون رفتم راضی بودم شمارشونو میزارم 09108606882 اقای کربلایی
سلام دوستان این خانم که شاعر قرن 20هستن واقعا ادم بی ادب وبیشخصیت هستن که تو یه گروه برای خودشیرینی وجلب توجه هرچی میخوان میگن من میخواستم بدونم که دوستان نظر خودشونو میزارن به شما ربطی داره شما کی هستین که توگروه نظرات توهین امیز میدین خانم سپیده جون شما خودت کلی اشکال داری از لخاظ ادب خانوادگی پیشنهاد میکنم به یه روان پزشک مراجعه کنین تا مشکل خودتو درارتباط با مسایل اجتماعی حل کنی یک خانم باشخصیت وباخانواده هیچ وقت خودشو تو اجتماع درگیر نمیکنه من فقط تو گروه وتمام جاهای دیگه دارم مطلب میخونم توتمام مسائل تو پزشکی وتمام موارد حرفهای تخریبی میزنی بخاطر همین میگم به روان پزشک مراجعه بفرمایین دوستان ازاین خاله زنکها زیاد هستن که میخوان همه چی رو تو تمام گروهها شلوغ کنن