2777
2789
عنوان

کنکوریابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دیدم تاپیکت رو 😔

ببین منو یه چی بگم بهت 

من خودمم کنکوریم ۲۰ سالمه جمعه هم کنکور دارم هیچی هم نخوندم 🙂 ولی ب خودکشی اینا فک نمیکنم چون کنکور ته خط نیست میرم ازاد امسال دوباره سال دیگ کنکور میکنم 

اینقد خودتو‌اذیت نکن

ببین منو یه چی بگم بهت  من خودمم کنکوریم ۲۰ سالمه جمعه هم کنکور دارم هیچی هم نخوندم 🙂 ولی ب خ ...

خب اخه اگه ازاد بریم کی وقت کنیم درس بخونیم میدونی هر روز رفت و امدشو فقط حساب کنی کلاساش درساش پس دیگه وقتی برای قبولی نیست

خب اخه اگه ازاد بریم کی وقت کنیم درس بخونیم میدونی هر روز رفت و امدشو فقط حساب کنی کلاساش درساش پس د ...

اگ پیشنهاد دیگ ای داری منم میشنوم 

من دیگ خسته شدم از بس از عالم ادم متلک شنیدم مسخره شدن 

بانی این وضع رو هم هیچکس نمیدونم جز خودم پس هر چی سرم بیاد حقمه 

من فقط میخوام از این خونه و شهرمون برم حالم عوض شه و دیگ هیچکدوم از فامیل رو نبینم با ارامش درس بخونم همین 

من که میگم آزاد برو آزاد همه رو با هر رتبه و تراز و معدلی برمی اره فقط پول میگیره کاری به چیز دیگه ن ...

بعدش چیکار کنم فرض کن یه دختر زشت و فقیر و بی خانواده و شهرستانی هستی(پدر مادرم طلاق گرفتن )

که بزور میتونی شهریتو جوری کنی فقط حتی پول نداره به خودش برسه یا یه باشگاه بره.

بعدش چیکار کنم فرض کن یه دختر زشت و فقیر و بی خانواده و شهرستانی هستی(پدر مادرم طلاق گرفتن ) که بزو ...

اها پول شهریع رو نداری 

چرا نمی زارن باز پشت کنکور بمونی و این دفعه حسابی بخونی نمی تونی هیچ جوره راضیشون کنی ؟

اها پول شهریع رو نداری  چرا نمی زارن باز پشت کنکور بمونی و این دفعه حسابی بخونی نمی تونی هیچ ج ...

پول شهریه رو میدن به زور وامم شده میدن اونا هرجور شده میخوان منو بفرستن دانشگاه مخصوصا وقتی ببینن گند زدم دیگه بهت اعتماد ندارن ولی اگه میتونستم خودمو یه جور طبیعی به مریضی بزنم فکر میکردن که درس خوندم ولی چون مریض شدم خراب کردم و میتونستم برای اخرین بار پشت بمونم و خودمو نجات بدم. به خدا این بار میخونم دلیل درس نخوندنم مرده😭

حالا چرا میری آزاد دوباره سال دیگه کنکور میدی خب کلا نرو تا موقعی که بخونی و قبول شی

خودم باشم نمیرم اصلا 

طعنه و کنایه های مردم نیشخنداشون و اعتماد نکردن خانوادم

باید برم که هیچکسو نبینم با ارامش درس بخونم